Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kat Habera: Znemožnil koktavého súťažiaceho!

Paľo Habera sa neudržal. Dostal taký záchvat smiechu, až mu slzy tiekli. Zobraziť galériu (5)
Paľo Habera sa neudržal. Dostal taký záchvat smiechu, až mu slzy tiekli. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Toto už prehnal! Spevák a kat zo SuperStar Paľo Habera (45) sa počas banskobystrického kastingu prestal ovládať a dostal nekontrolovateľný záchvat smiechu!

Jeho bujarú veselosť spôsobil mladučký Štefan Celleng z Veľkého Krtíša, lepšie povedané - jeho rečová chyba. Haberovi v tej chvíli zrejme vôbec nenapadlo, ako ťažko môže hendikepovanému mládencovi jeho výsmech padnúť!

Mladý účastník kastingu speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar Štefan Celleng z Balogu nad Ipľom sa už viac ako pätnásť rokov zajakáva. Rečové postihnutie má od detských čias, keď sa zľakol barana. Tento hendikep stačil Haberovi na to, aby si z mladého nádejného speváka počas jeho výstupu pred porotou robil posmech.

Tvrdý kat sa začal smiať už keď sa Štefan predstavoval. A počas jeho spievania dostal Habera taký záchvat smiechu, že mu až tiekli slzy. „Sorry, ja nemôžem. Štefan, ja sa ospravedlňujem, aj ja som len človek. Môže byť s tebou ohromná sranda, ale to tvoje koktanie spojené so spevom a s chlapčenskou farbou hlasu...“ snažil sa Štefanovi vysvetliť svoje nevhodné správanie najtvrdší z porotcov.

A po chlapcovom odchode už len dodal: „Však čo, tak kokce. Nie je to srandovné? Je, tak čo.“ Novému Času Paľo Habera povedal, že tento spevák ho najviac prekvapil a zaujal, aj keď ho pre slzy v očiach príliš nevidel.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu