Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Magda Šebestová odkladá odchod do Francúzska

Magda Šebestová
Magda Šebestová

Už iba pár dní zostáva do začiatku najväčšej adrenalínovej show tohto roku na Slovenku. V sobotu 8. septembra o 20:00 hodine sa v priestoroch Incheba Open Air Bratislava uskutoční Nokia Freestyle Motocross Show.

Medzi známe tvare, ktoré prijali pozvanie od organizátorov je aj Miss 2006 Magda Šebestová. „ Budúci týždeň som mala odletieť do Francúzska za Filipom, kde teraz bude pôsobiť, ale pozvanie od produkčného domu FORZA na najväčšsiu freestyle motocrossovú show ma natoľko zaujalo, že zvažujem odchod až po skončení show“ hovorí Magda Šebestová. „Filip má budúci týždeň reprezentačnú prestávku a možno nakoniec aj on zavíta na Slovensko a pomôže mi s balením kufrov, dodala Šebestová.

Nokia Freestyle Motocross – Gladiátor Games 2007 sa uskutoční pod holým nebom, kde sa odohrá motocrossový súboj Amerika verzus Európa. Výskoky na stokilovej motorke do výšky 12 metrov nad zemou sprevádzané trikmi ako saltá vzad, či skoky do 25-metrovej diaľky, originálne triky bez pudu sebazáchovy, pri ktorých tuhne krv v žilách, predvedú jazdci svetovej špičky Dustin Miller (USA), Morgan Carlson (SWE), Jeff Fehr (CAN), Reagan Sieg ( CAN), Andy Bell (USA) , Nick Franklin (NZE), Martin Koreň (CZ).

Spoza rieky Moravy pricestuje i 36-ročný Petr Kuchař. Ten sa stal v roku 2003 prvým Európanom, ktorému sa podarilo salto na motorke. Najmladším účastníkom podujatia bude Petr Pilát. Má 16 rokov a freestyle motocrossu sa venuje už pol desaťročia. Primát má v tom, že sa mu pred dvoma rokmi ako najmladšiemu jazdcovi na svete podarilo náročné salto.

Cena lístkov na sedenie ( tribúna B,C ) je 590,- Sk ( tribúna A) 690,- Sk, na státie v predpredaji 350,- Sk. Lístky v predpredaji je možné zakúpiť v sieti Ticketportal. Viac informácií o akcii na www.GSMA.sk >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu