Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Britney Spearsová spala s opatrovateľkou

Britney Spears Zobraziť galériu (8)
Britney Spears

LOS ANGELES – Speváčka Britney Spears spala so svojou opatrovateľkou! Nešlo však o ukojenie sexuálnych potrieb, ale túžbu pocítiť ľudskú blízkosť.

Popová hviezda to síce možno myslela nevinne, ale jej exmanžel Kevin Federline po podobných incidentoch doslova pátra. A plánuje ich použiť na súde v boji o práva na synov.

„Minulý rok, keď mala Britney Jaydena Jamesa, požiadala opatrovateľku, aby spala v posteli s ňou a synom Seanom. Takisto pred deťmi pila alkohol. Najprv jej pomáhal uvoľniť sa, aby sa tak nezlostila. Ale potom pila neovládateľne veľa a nemala to pod kontrolou, takže sa o deti museli starať opatrovateľky," vypovedal svedok pre Us Weekly, ktorý odkryl aj ďalšie tajnosti zo súkromia speváčky. "Britney sa vyzlečie pred zamestnancami, opatrovateľkami, deťmi, kýmkoľvek. Spýtala sa napríklad: ´Vyzerám pekne?´ Je extrémne neistá. Dokáže si najať ľudí, aby boli jej priateľmi,“ dodal.

Toto svedectvo je pravdepodobne na objednávku Kevina Federlina. Ten kontaktoval všetkých príbuzných i bývalých zamestnancov svojej exmanželky a chystá sa ich všetkých do jedného pozvať kvôli výpovedi na súd.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu