Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Britney Spears: Príde o deti?

Britney Spears Zobraziť galériu (7)
Britney Spears

LOS ANGELES – Len 14 dní po uzavretí rozvodového konania sa Britney Spears dozvedela, že jej exmanžel Kevin Federline požiadal o plné zverenie oboch synov do vlastnej opatery.

Rozsudok pri rozvode pred dvomi týždňami znel jasne - obom rodičom pripadá presne 50 percent práv a povinností na výchovu dvojročného Seana Prestona a 10-mesačného Jaydena Jamesa. Lenže Kevina správanie jeho exmanželky v posledných dňoch natoľko rozčúlilo, že chce o deti bojovať. Plánuje sa o ne starať sám, lebo si myslí, že Britney nie je psychicky v poriadku.

Losangeleský vrchný súd v stredu dostal od Federlinovho právnika dokumenty, v ktorých žiadajú plnú opateru o oboch synov. „Kevin sa bojí, že Britney chlapcov vystavuje zbytočnému riziku a jeho právnik je presvedčený, že by deti do svojej opatery mohol získať,“ priznal zdroj blízky Federlinovi magazínu People.

Nezávislí právnici tvrdia, že by sa popová speváčka mala skutočne obávať. Šanca jej exmanžela, že bitku na súde vyhrá, sú naozaj vysoká. Britney sa v posledných týždňoch správa nepríčetne - postarala sa o hysterickú scénu pri jednom interview, fyzicky napadla paparazzov a vyvádzala polonahá v hotelovom bazéne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu