Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Britney v novej sexi reklame: Je to ona?

V novej reklame vyzerá Britney ako z čias jej najväčšej slávy (vľavo) - dnes pripomína strašiaka s celulitídou (vpravo). Zobraziť galériu (11)
V novej reklame vyzerá Britney ako z čias jej najväčšej slávy (vľavo) - dnes pripomína strašiaka s celulitídou (vpravo). (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Jemná pleť, takmer žiadne bruško, plavá hriva. Speváčka Britney Spears, ktorá sa v posledných mesiacoch zviditeľňuje hlavne škandálmi, vyzerá v reklame na svoj nový parfum Believe (Uver) skutočne úžasne.

Sú však aj takí, ktorých fotografia nepresvedčila a tvrdia, že za Britney pri fotení zaskočila náhradníčka! Reklama je na hony vzdialená obrazu Britney s oholenou hlavou a vo všakovakých háboch, v ktorých sa ukazuje na verejnosti. Dokonca sa dá povedať, že vyzerá ako za čias svojej najväčšej slávy.

Táto jej premena však nedala spať pochybovačom, ktorí tvrdia, že v reklame účinkuje len speváčkina tvár, telo však patrí neznámej modelke. Spoločnosť Elizabeth Arden musela preto vydať vyhlásenie, ktoré popiera použitie dvojníčky pri fotografovaní. Britský denník Daily Mail však trvá na opaku. „Ak je to ona, kde sú potom jej tetovania? Snímka skôr mohla vzniknúť niekedy okolo roku 1998, čo by vysvetlilo jej napnuté brucho bez pozostatkov po dvoch tehotenstvách,“ tvrdí denník.

Okrem použitia náhradníčky či staršej fotky je však celkom možné aj to, že je to skutočne Britney odfotená v súčasnosti. Akurát počítačový grafik, ktorý dokonale zaretušoval jej „chybičky krásy“, by si zaslúžil medailu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu