Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Barbara Nagyová: Skolabovala počas nakrúcania

Maďari môžu ľutovať, že zo súťaže vyhodili takúto sexicu. Zobraziť galériu (17)
Maďari môžu ľutovať, že zo súťaže vyhodili takúto sexicu.

BUDAPEŠŤ - Išla doslova s holou kožou na trh, ale nepomohlo jej to. Exfinalistka jojkárskej šou VyVolení Barbara Nagyová (21) z Rožňavy veľmi túžila uspieť v maďarskej erotickej reality show Aktmodell.

Neváhala sa vyzliecť pred zrakmi divákov a štylizovať sa do šteklivých póz. Za prehnanú snahu zaplatila blondínka krutú daň - Barbara vo štvrtok zo súťaže vypadla!

V erotickej relácii Aktmoddel sa hľadajú dievčatá, z ktorých sa pred očami televíznych divákov stanú sexbomby. Odmenou pre víťazku bude nafotenie titulky pre pánsky magazín, auto a dovolenka. Barbara Nagyová si už musí nechať zájsť chuť. V šou totiž skončila. No jej koncu predchádzal pád. A to doslovný. Barbi totiž v štúdiu odpadla.

„Tá časť sa nakrúcala práve počas veľkých horúčav, vonku bolo 40 stupňov a od rána sme fotili na rozpálenej streche. Nič som nejedla a nepila, aby som nemala nafúknuté brucho. Pred porotou sme dlho stáli, a kým prišiel rad na mňa, zahmlilo sa mi pred očami a odpadla som,“ priznala Novému Času Barbara.

Jej slová potvrdzuje aj jej priateľ Peter Matuška (26), s ktorým sa dala dokopy ešte vo vile VyVolených: „Nakrúcalo sa v starej fabrike, kde bol ťažký vzduch a teplo.“

Barbara má po vypadnutí zmiešané pocity. Nevie sa zbaviť podozrenia, že sa ju niekto snažil zámerne vylúčiť zo šou. „Mali sme sa sami naštylizovať a potom nás odfotili. No podľa môjho názoru sa pred porotcov dostali moje dve najmenej vydarené fotky,“ sťažuje sa kráska. Barbara už dostala ponuky na fotenie do jedného maďarského časopisu, nejde však o akty. A chcú ju obsadiť aj do reklamy na vlasy.

Z Nagyovej vypadnutia má predsa len niekto radosť - jej rodičia. Tí totiž už počas VyVolených búrlivo protestovali proti uverejňovaniu nahých fotiek svojej dcéry v médiách. Aj teraz na otázky Nového Času reagoval Barbarin otec Alexander iba stroho: „Ja sa k týmto veciam nevyjadrujem.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu