Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jiří Krampol: Otrava alkoholom

Jiří Krampol
Jiří Krampol

PRAHA - Český herec Jiří Krampol (68) má opäť problémy s alkoholom!

V noci zo štvrtka na piatok ho dokonca musela odviezť záchranka z jeho pražského bytu na Parížskej ulici. Herec bol údajne v značne podnapitom stave a dokonca mal demolovať nábytok. „Áno, niečo som mal vypité,“ priznal Krampol, ktorého po ošetrení prepustili domov. „Jirka mal vysoký tlak, preto sme privolali sanitku,“ tvrdí hercova žena Hana. Podľa nemocničného zdroja však malo ísť o podozrenie z otravy alkoholom.

Krampol má problémy s alkoholom už roky. „Chľast je silnejší ako ja,“ priznal pred časom herec a sám seba označil za kvartálneho alkoholika. Jeho kamaráti tvrdia, že keď začne piť, nevie prestať. A to sa mu zrejme stalo aj vo štvrtok, keď skončil v nemocnici.

„Podľa toho, čo som počul, mal v byte zdemolovať časť vybavenia,“ poznamenal hercov sused. A čo na to samotný Krampol? „Spadol som na skriňu a udrel som si hlavu,“ posťažoval sa včera umelec len pár hodín po prepustení z nemocnice Na Františku.

V opatere lekárov skončil aj v septembri 2001. Vtedy ho do kladenskej nemocnice priviezli s diagnózou otravy alkoholom. No o pár dní zo zdravotníckeho zariadenia ušiel. „Keď ma niekto zlomí na panáka a ja neodolám, viem, že sa to chýli k veľkému "průšvihu". Bohužiaľ, nedá sa s tým nič robiť. Skrátka choroba,“ vysvetlil svoje pitie Krampol.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu