Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sajfova ex boduje doma aj za hranicami: Toto je prirodzená slovenská krása!

Linda Nývltová je jednou z našich najúspešnejších modeliek. Zobraziť galériu (13)
Linda Nývltová je jednou z našich najúspešnejších modeliek.

BRATISLAVA – Ide jej karta! Odkedy sa Linda Nývltová (31) vďaka víťazstvu v súťaži prepracovala medzi modelingovú špičku, uplynulo už 16 rokov. Jedna z najúspešnejších slovenských modeliek počas tohto obdobia na sebe tvrdo pracovala a dnes žne jeden úspech za druhým. V neustále pribúdajúcich kampaniach krásou vyráža dych, veď posúďte sami.

Darí sa jej! Hoci Linda Nývltová (31) dnes už tak často nebrázdi tie najvychytenejšie svetové móla, pred objektívom sa stále cíti ako doma. Začiatkom tohto roka potešila srdcia mnohých našich motoristov, keď sa stala tvárou reklamnej kampane na Auto roka 2014 na Slovensku. Krásna a mimoriadne úspešná Bratislavčanka svoje krivky pravidelne prepožičiava módnym editoriálom spojeným s kozmetickými produktmi a ozdobila už slušné množstvo vychytených titulných strán. K nim patrí aj obálka módnej biblie francúzskeho vydania magazínu Vogue, na ktorú sa manekýnka prepracovala ako jediná Slovenka. V súčasnosti sa zdržiava najmä za veľkou mlákou a v Paríži, no v najbližších dňoch ju budeme mať možnosť zazrieť v hlavnom meste.

Keďže Lindu na výslnie modelingového neba vystrelilo víťazstvo v súťaži, niet sa čo čudovať, že prikývla na spoluprácu s jej tvorcami. Vyťažená brunetka už tento piatok zasadne do poroty kastingu Schwarzkopf Elite Model Look, ktorý prebehne 2.5. o 15:00 v bratislavskom Auparku.

Niet najmenších pochýb, že Nývltová robí za hranicami dobré meno predovšetkým našej krajine, ktorá je povestná krásou tunajších dievčat a žien. V minulosti sa však 31-ročná manekýnka zviditeľnila aj vo vlnách slovenského šoubiznisu, keď tvorila pár so známym moderátorom Matejom Cifrom. Toho zbalila tak, že na istú párty dorazila v tričku s nápisom „Pani Sajfa“. Moderátor bol síce v tom čase zadaný, no po takomto šikovnom ťahu Linde okamžite podľahol. Či má brunetka v súčasnosti vážnu známosť, celkom presne nevedno. Spájanie svojho mena so Sajfom však už teraz, z pochopiteľných dôvodov, za veľmi lichotivé nepovažuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu