Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Telo Sajfovej ex: Fajnové stehienka, ale tie trčiace rebrá... Och!

Linda Nývltová Zobraziť galériu (5)
Linda Nývltová

BRATISLAVA - Stráca sa pred očami! Pohybuje sa na veľkých predvádzacích mólach, fotí pre prestížne svetové značky a je jednou z najžiadanejších tvárí v zahraničí. A nečudo, veď pri pohľade na krásnu slovenskú topmodelku Lindu Nývltovú (33) väčšina ľudí zatajuje dych. Zdá sa však, že sexi krivky ženy, na ktoré sa v minulosti nechal zlákať aj moderátor Matej "Sajfa" Cifra (36), sú už minulosťou. Jej driek je totiž čoraz viac výraznejší – vytŕčajúce kosti na ňom spočítate voľným okom!

Hviezdila v prestížnej súťaži krásy a už ako 16-ročná sa dostala na titulku jedného z najznámejších módnych časopisov. Reč je o Linde Nývltovej, ktorá patrí medzi naše najúspešnejšie modelky. Krásna manekýnka totiž svojou krásou a dokonalým vzhľadom ohúrila módne agentúry nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí, kde sa dokonca prebojovala medzi modelingovú špičku.


Sajfova ex boduje doma aj za hranicami: Toto je prirodzená slovenská krása!


Vody slovenského šoubiznisu však najviac mútila svojím vzťahom s rozhlasovým spíkrom Sajfom. Ten dokonca pre krehkú krásku ukončil aj svoj trojročný vzťah s vtedajšou partnerkou. V súčasnosti je však, zdá sa, známa Slovenka sama. Avšak núdzu o nápadníkov rozhodne nemá. Modelka sa totiž teší veľkej priazni svojich skalných fanúšikov aj na sociálnych sieťach, kde ich denne zásobuje svojimi fotografiami.

Najnovšie sa brunetka pochválila záberom zo slnečnej dovolenky, na ktorom pózuje v úsporných bikinách. Od šťavnatej ženskej siluety bola však tentokrát jej figúra na míle ďaleko. Lindine dvojdielne plavky totiž odhalili extrémne vychudnutý pás a vytŕčajúce rebrá. Pohľad na vyziabnuté telo, ale zachránili dlhé sexi nohy, s ktorými sa môže modelka ešte stále hrdo pýšiť.

 

Viac o téme: Linda Nývltová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu