Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Laginove nechutnosti v Mojsejovej šou: Zolo, toto je už príliš aj na teba!

Zoltán sa prejedol a potom sa vyvracal. Zobraziť galériu (5)
Zoltán sa prejedol a potom sa vyvracal.

BRATISLAVA – Žiadne zábrany! Zoltán Lagin (23), ktorý v jojkárskej šou Šéfka bojuje o manažérsky post u Nory Mojsejovej (52), bude v dnešnej časti opäť stredobodom pozornosti. Pri plnení jednej z úloh sa totiž správal ako také prasa. Ostatní súperi boli z neho poriadne zhnusení!

Nezastavili ho ani kamery! Zoltán Lagin vôbec nepatrí k ľuďom s vyberanými spôsobmi. Potvrdí to aj dnes večer pri konzumácií jedál z japonskej kuchyne. Keď sa mali súťažiaci pretekať v tom, kto bude pri jedení netradičných dobrôt rýchlejší, Zolo sa správal ako taký nenažranec. A to sa mu aj vypomstilo. Prišlo mu zle a obsah svojho žalúdka vyvrátil pred zrakmi všetkých účastníkov.

„Pchal do seba, ako keby rok nejedol. Nečudo, že mu prišlo zle,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia. Zhnusení z Lagina boli nielen súperi, ale aj poradkyňa Ivana Christová. „Dúfam, že to nebude odvysielané,“ zahanbene zareagoval rodák z Galanty, keď sme ho s touto témou oslovili.

Ako nám tiež prezradil, japonskej kuchyni nikdy neholdoval, nechutila mu. „Bolo to o prekonávaní samého seba. Snažil som sa, pokiaľ som vládal. Keby mi nedošlo zle, pojedol by som to všetko,“ povedal na margo nepríjemnej príhody. Podobný problém mal aj súťažiaci Michal Pilip. Ten sa však na rozdiel od Zola pobral na toaletu, kde si uľavil.

Okrem nechutného zvracania priniesol Lagin kvôli účinkovaniu v tejto disciplíne ďalšiu obetu. „Na nohách a na rukách sa mi vytvorili ekzémy. Asi to bola alergická reakcia,“ dodal. Ste zvedaví, či bola Zolova snaha márna? Myslíte si, že šou konečne opustí? Nenechajte si ujsť šou Šéfka už dnes večer o 21:15 na obrazovkách televízie Joj.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu