Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Superstar odkázala tejto fanúšičke: Na prvý rad si pritlstá!

Ashley Kauffman Zobraziť galériu (2)
Ashley Kauffman

LOS ANGELES – Šoubiznis vie byť poriadne krutý! Keď Ashley Kauffman (19) získala lístky na americkú verziu šou Superstar, bola šťastím bez seba. Aké však bolo jej sklamanie, keď ju vykázali z prvého radu, pretože je pritučná!

Mala slzy na krajíčku! Američanka Ashley sa určite nemôže chváliť postavičkou ako lusk, napriek tomu by jej ani na um nezišlo, že kilá navyše jej môžu zabrániť sledovať obľúbenú šou American Idol z prvého radu.  A predsa sa tak stalo!

„Oh nie, ty si priveľká a priťažká na to, aby si sedela vpredu!“
povedala jej vraj jedna z organizátoriek šou a poslala ju preč z prvého radu. Následne ju ďalší zamestnanec poslal až na úplný koniec sekcie, aby na ňu kamery nemali priamy záber. „Zranilo ma to... Bola som síce z našej skupinky najťažšia, ale nie som až taká tučná,“ spovedala sa so svojich pocitov Ashley, ktorá pri 157 centimetroch váži skoro 70 kíl. „Takmer som sa rozplakala,“ opísala svoj stav mladá fanúšička. „Nemohla som na to prestať myslieť. Stále to mám v hlave.“

Nevzdá sa! Hoci mnoho iných dievčat by na tento nepríjemný zážitok najradšej zabudlo, brunetka sa rozhodla zabojovať za práva ľudí s nadváhou. „Chcem ich ospravedlnenie. A najmä, nechcem, aby sa to ešte niekedy niekomu stalo,“ vyjadrila svoje prianie Ashley v programe Good Morning America. Hoci zatiaľ ju zo šou American Idol nikto nekontaktoval, ak bude vo vystúpeniach v médiách naďalej pokračovať, zrejme sa tak stane. A nikto sa nebude môcť čudovať, ak sa v ďalšom priamom prenose bude do kamery usmievať priamo z prvého radu!
 




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu