Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zamilovaná Farkašová má novú lásku: Je to exmoderátor!

Kristína Farkašová randí s Jurajom Hajdinom. Zobraziť galériu (6)
Kristína Farkašová randí s Jurajom Hajdinom.

BRATISLAVA - Zbalil ju exmoderátor počasia! Rozvedená herečka Kristína Farkašová (28), ktorá sa pred zhruba rokom rozišla s vtedajším manželom Kamilom Mikulčíkom (32), už nie je sama. Podľa medializovaných informácií randí s redaktorom televízie Joj Jurajom Hajdinom (34).

Známa ryšavka Kristína Farkašová si v lete roku 2009 zobrala za muža kolegu Kamila Mikulčíka. Svadbe predchádzal štvorročný vzťah. Nikto v tom čase nepredpokladal, že manželstvo vydrží iba necelých dvanásť mesiacov. Obdobie útrap, ktoré kvôli rozchodu ešte donedávna herečka prežívala, však vystriedala radosť. Podľa najnovších informácií totiž vpúšťa do svojho srdca nového muža. Jej princom na bielom koni je exmoderátor jojkárskeho počasia Juraj Hajdin. Vraj s ním tvorí pár už 4 mesiace.  

Keď sme v súvislosti s témou nového vzťahu oslovili bývalého moderátora, odmietol sa vyjadriť. „Nehnevajte sa, ale nechcem svoje súkromie rozoberať v médiách. Nevidím na to dôvod. Naozaj to nemyslím v zlom, ďakujem," slušne sa ospravedlnil redaktor televízie Joj. Skúpa na slovo bola aj Farkašová. „K svojmu súkromiu sa nechcem vyjadrovať,“ povedala Kristína. Treba však podotknúť, že ani jeden z nich nepoprel, že tvoria pár.

Dôkazom, že tí dvaja spolu naozaj niečo majú, môže byť aj fakt, že Juraj vyznal herečke obdiv na jej facebookovom profile. K fotke zo súťaže Miss Slovensko 2011, kde Kristína sedela v porote, napísal: „Je krásna, má ideálne miery a je inteligentná. A ako bonus vie dokonale anglicky. Preto nie je na pódiu." Napriek tomuto okatému vyznaniu Farkašová o novej láske mlčí. Zrejme sa obáva, aby nič nezakríkla a nezopakovala sa situácia spred roka, kedy jej skrachoval dlhoročný vzťah.

V minulosti nám však prezradila, že napriek tejto negatívnej skúsenosti neprestala snívať a zostala pri svojich predstavách o láske. „Býva to síce životu nebezpečné, ale snívať treba,“ povedala topkám pred pár mesiacmi červenovláska. Dala tým jasne najavo, že neprestala veriť na stretnutie s osudovým mužom. Snáď je Juraj ten pravý a s Kristínou budú spolu šťastní...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu