Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Mojsejová naložila súťažiacej: Kofila, si najhlúpejšia!

Nora Anne povedala, čo si o nej myslí. Zobraziť galériu (5)
Nora Anne povedala, čo si o nej myslí.

BRATISLAVA – Ak podnikateľke Nore Mojsejovej (52) niekto nie je sympatický, dá mu to bez okolkov najavo. Najnovšie si to zlízla finalistka šou Šéfka – Anna Čížová (25). Kontroverzná Košičanka totiž tmavovláske zložila „kompliment“, aký určite nečakala!

Nora Mojsejová si v jojkárskej šou Šéfka hľadá vhodného adepta na manažérsky post do svojej módnej firmy. Pre mladú barmanku na materskej dovolenke Annu Čížovú to však so ziskom lukratívnej pozície nevyzerá sľubne. Podnikateľka si o nej totiž myslí, že spomedzi súťažiacich je najhlúpejšia.

„Vy neviete ani do päť napočítať. Nehnevajte sa, tak mi pripadáte. Ani nič nehovoríte, ani nič nerobíte,“ nešetrila Mojsejová výčitkami na Anninu adresu už v minulej epizóde. Košičanku zrejme nahnevala nevhodná paródia na jej osobu, ktorú mala na svedomí práve táto finalistka. „Ako si to vy dovoľujete? Akým právom, čo ste v živote dokázali?! Viete, ako vás volajú? Kofila,“ pritvrdila Nora. Zrejme narážala na Čížovej tmavú pleť, ktorá je výsledkom prehnaných návštev solária.

V zajtrajšej časti relácie si podnikateľka zaujímavým spôsobom overí úprimnosť adeptov na zisk pracovného miesta. Lídri oboch tímov mali z toho konkurenčného vybrať najinteligentnejšieho a najhlúpejšieho člena. Slovo mala aj tmavovláska Anna, ktorú si Nora vybrala ako vedúcu tímu.

Po vyhodnotení tejto netradičnej ankety šéfka všetkých prekvapila. Anne pozrela priamo do očí a povedala jej: „Keby som to mala stanoviť ja, tak by som označila za najhlúpejšiu vás.“ Súťažiacej sme sa opýtali, či ju Mojsejovej výrok neurazil. „Vôbec sa ma to nedotklo. Každý môže mať svoj názor," poznamenala Anna, pričom sa usilovala byť nad vecou.    

Ste zvedaví na to, koho zo súťažiacich Nora vyhodí? Pozrite si šou Šéfka už zajtra večer o 20:15 na Jojke.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu