Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Christová sa u Mojsejovej neohriala: Odišla zo šou!

Ivana Christová plní funkciu poradkyne Nory Mojsejovej. Zobraziť galériu (7)
Ivana Christová plní funkciu poradkyne Nory Mojsejovej.

BRATISLAVA – Vytratila sa! Bývalá misska Ivana Christová (40), ktorá má v šou Šéfka funkciu poradkyne Nory Mojsejovej (52), sa na jojkárskych obrazovkách neobjaví. Na nakrúcanie epizód sa nedostavila. Sú za tým nezhody s Košičankou?!

V prvej časti Šéfky vystupovali po boku Nory Mojsejovej aj bývalá misska Ivana Christová a český kaderník Libor Šula. Obaja plnili funkciu podnikateľkiných poradcov a dohliadali na aktivity súťažiacich. Zistili sme však, že v najbližších častiach sa tmavovláska neobjaví.

„Ivana sa na nakrúcanie druhej epizódy nedostavila. Vraj vynechala aj tretiu časť,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia súťaže.  Ako sme sa dozvedeli, dôvodom sú neodkladné podnikateľské aktivity, kvôli ktorým odsunula súťaž na vedľajšiu koľaj.

Na Kolibe sme zisťovali, ako to bude s Ivaninou účasťou vyzerať v ďalších epizódach. „Diváci sa nemusia báť. V štvrtej a ďalších častiach sa opäť ako poradkyňa Nory Mojsejovej objaví,“ povedala nám na Ivaninu adresu PR manažérka Jojky Perla Vohráliková. Ako sa nám tiež podarilo zistiť, missku dočasne zastúpi porotca zo šou Česko Slovensko má talent Jaro Slávik. 

Navyše to vyzerá tak, že k incidentu medzi Norou a Ivanou nedôjde. Aj keď sa obe spoznali až pred spustením súťaže, pred kamerami si navzájom prejavujú sympatie a zdá sa, že si rozumejú.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu