Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Czoborová u Banášovej: Ukázala jazvy!

Zora Czoborová ukázala svoje jazvy. Zobraziť galériu (5)
Zora Czoborová ukázala svoje jazvy.

BRATISLAVA – S nedostatkami! Niet pochýb, že bývalá fitneska Zora Czoborová (44) sa môže pochváliť vyšportovanou figúrou. Tú dnes večer predvedie aj v talkšou Adely Banášovej (30). Brunetka však počas rozhovoru prezradí, že ani jej telo nie je bez chýb. Na svoje nedostatky dokonca aj poukáže!

Do ružového kresla v Adela Show si zasadla aj bývalá fitneska Zora Czoborová. Ako sme sa zo zákulisia šou dozvedeli, na pretrase boli rôzne témy. Brunetka si síce odmietla zaspomínať na dramatický vzťah s hokejistom Žigmundom Pálffym, prehovorila však o inej nepríjemnej udalosti.

„Zora rozprávala o bolestivom zranení. V minulosti mala nehodu na motorke a odvtedy nemôže nohu ani poriadne vystrieť,“ priblížil nám komunikáciu Zory s Adelou náš zdroj. Czoborová vzápätí na to divákom priamo ukázala jazvy, ktoré jej od nehody „zdobia“ telo.

Chcete vedieť, aký ma Zora Czoborová názor na plastiky? A čo si pre ňu moderátorka a glosátori pripravili? Nenechajte si ujsť Adela Show už dnes večer na obrazovkách televízie Markíza.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu