Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Naštvaný Habera kričal na súťažiaceho: Musela ho vyviesť ochranka!

Paľo Habera Zobraziť galériu (12)
Paľo Habera

BRATISLAVA – Postavil ho zo stoličky! Porotcovi Česko Slovenskej SuperStar Paľovi Haberovi (47) počas brnenského kastingu praskli nervy. Na súťažiaceho Davida Rosbeka (30) alias Scootra nakričal. Nechýbali dokonca ani vulgarizmy. Čo vyviedlo kata z miery?

Poriadne ho vytočil! Súťažiaci David Rosbek, ktorý sa postavil pred štvoricu porotcov na brnenskom kastingu medzi poslednými, to svojím prejavom výrazne prehnal. Vydal zo seba niekoľko škrekľavých tónov, pričom sa snažil napodobniť svoj idol Scootra. Ako pomôcku si so sebou priniesol aj magnetofón, z ktorého si púšťal pieseň. Ale ani to mu nepomohlo. Jeho spev bol taký hrozný, že mu Rytmus prišiel prehrávač vypnúť.

Na porotu sa teda David pokúsil zapôsobiť  tanečnými a bojovými schopnosťami. „Som go-go tanečník, trochu spievam, som vyučený fotograf a chcem byť najslávnejší český herec,“ tvrdil. U štvorice odborníkov však nepochodil. Tí mu poriadne naložili. „Si príšerný spevák, zlý tanečník, všetko zlé. Ty si to najhoršie, čo sme tu za dva dni videli,“ povedal Habera na margo jeho vystúpenia.

Hoci Rosbek pred porotou neuspel, na rozlúčku im pustil ďalšiu pieseň od Scootra. Pri odchode si vzal mikrofón. Hudbu pustil tak nahlas, že sa ozývala po celej budove. Haberu to naštvalo tak, že sa po prvýkrát v histórii postavil z porotcovského kresla, vyšiel z miestnosti, a zakričal: Ticho! Vypni to! Čo nám tu robíš bordel ku..a!" Ani to však nepomohlo. Súťažiaci stíchol až potom, čo zasiahla ochranka.

Tento „spevácky unikát“ skúšal šťastie už v prvej sérii Česko Slovenskej Superstar. Pred rokom a pol David skončil vo Hviezdnej pechote. Nechajme sa prekvapiť, či mu jeho aktuálny výkon opäť nezabezpečí miesto medzi najhoršími.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu