Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zostarnutý na nepoznanie: Zo sexsymbolu je šedivá vykopávka!

Gerard Butler má od imidžu Casanovu na míle ďaleko Zobraziť galériu (14)
Gerard Butler má od imidžu Casanovu na míle ďaleko

LOS ANGELES – Po jeho šarme nezostalo ani stopy! Hoci Gerard Butler (41) ešte minulý rok patril k najväčším lámačom ženských sŕdc, dnes sa za ním hlavy fanúšičiek už neotáčajú. Dôvodom nie je nič iné ako jeho poriadne zanedbaný imidž – veď vyzerá ako vyžitý starec!

Drsné strnisko, zvýraznené vrásky a sivé pramienky vlasov! S takým zovňajškom sa charizmatický Škót tento týždeň objavil v losangelských uliciach. Pod rúškom tmy sa mu však neupravený vzhľad zamaskovať rozhodne nepodarilo – počas náruživej konverzácie s neznámym mužom ho zvečnili číhajúci paparazzovia. A ich výsledné zábery mu veru veľmi nelichotia!

Za dvanásť mesiacov zmena ako hrom! V uplynulom roku bol Gerard o takomto čase na výslní kariéry – do kín uvádzal romantickú komédiu Lov na exmanželku a na premiérach sa túlil k sexi kolegyni Jennifer Aniston. Ak sa však tá v tom čase aj tešila z jeho blízkosti, dnes by nad ním zrejme len mávla rukou. Herec totiž štýlové obleky odložil do skrine a o pestovaný imidž sa príliš nestará!

Ako džentlmen však Gerard údajne nepôsobí len navonok, ale aj vo vzťahu k ženám. Ak totiž má o nejakú záujem, rozhodne ju nedobýja – vyčkáva ako predátor zavalený prácou. „Chcel by som ženu, ktorá by mi zavolala, ak by som ja nezavolal jej. Ak nevolám, je to preto, že som zaneprázdnený. To je dôvod, prečo som stále single,“ prezradil na seba v istom rozhovore. Ak sa teda chystáte uloviť práve tohto Casanovu, hrdosť musí ísť bokom!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu