Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nová scéna zaplatila Vondráčkovej

Vondráčková sa už v úlohe Dolly neobjaví. Zobraziť galériu (5)
Vondráčková sa už v úlohe Dolly neobjaví.

BRATISLAVA/ŘITKA – Niekoľko mesiacov trvajúci spor medzi českou speváčkou Helenou Vondráčkovou (59) a bratislavským divadlom Nová scéna sa chýli ku koncu! Speváčkin manžel a manažér Martin Michal, ktorý tvrdil, že divadlo nesprávne zdanilo Vondráčkovej honoráre za účinkovanie v muzikáli Hello, Dolly!, sa dočkal satisfakcie. Vondráčková sa však na Novú scénu nevráti.

„Dostali sme platbu vo výške 93-tisíc korún,“ prezradil českým médiám Vondráčkovej manžel a manažér Martin Michal. „Týmto krokom divadlo Nová scéna priznalo porušovanie zákona, na ktoré sme v minulosti upozorňovali, a ktoré riaditeľka Novej scény Wanda Hrycová tak vehementne popierala,“ tvrdí spokojne Michal.

Napriek tomu Vondráčková nie je nadšená. „Tej roly je naozaj veľká škoda. Keby to neboli zbabrali, mohlo to byť inak,“ dodáva speváčka, ktorá sa niekoľkokrát vyjadrila, že Dolly je jej životná úloha. Vondráčková sa však na Novú scénu už nevráti, pretože jej rolu prebrala ďalšia Češka - muzikálová speváčka Kateřina Brožová.

Jediné, čo ešte nie je doriešené, sú vzťahy medzi tromi protagonistami sporu - Helenou, Michalom a Hrycovou, Michal ju totiž zažaloval za ohováranie a žiada od nej i od divadla po milióne korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu