Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Spor Novej scény s Vondráčkovou pokračuje: Michal žiada dva milióny!

Helena Vondráčková s manželom Martinom Michalom.
Helena Vondráčková s manželom Martinom Michalom.

BRATISLAVA - Spor Divadla Nová scéna s pražskou agentúrou MM, ktorá zastupuje českú speváčku Helenu Vondráčkovú (59), sa postupne vyhrocuje. Zástupca agentúry, Vondráčkovej druhý manžel Martin Michal, totiž podal na súd ďalšiu žalobu, tentoraz za poškodenie dobrého mena. A v nej pýta dvojmiliónové odškodné!

„Agentúra MM podáva žalobu na ochranu osobnosti a za poškodenie dobrého mena a žiada odškodné dva milióny,“ prízvukuje Martin Michal. Náhradu škody však žiada nielen od divadla, ale aj od Wandy Hrycovej ako fyzickej osoby. Tá by mala zaplatiť milión za výroky, ktoré urazili agentúru i Helenu Vondráčkovú. „Vraj sa vyžívame v súdnych sporoch,“ uvádza príklad urážok speváčkin manžel.

Hrycová však údajne žiadnu žalobu nedostala. „Informácie o odškodnom, ktoré agentúra MM žiada, mám zatiaľ len z médií. Preto sa k tomu ešte nemôžem vyjadriť,“ vysvetľuje riaditeľka Novej scény. Napriek tomu je rozhodnutá brániť divadlo aj seba: „Podľa nášho názoru bola celou kauzou a krokmi Agentúry MM Praha škoda spôsobená Divadlu Nová scéna. A vyjadreniami pána Michala bola poškodená moja osoba, čo budem riešiť žalobou.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu