Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Lady Gaga v zamrznutom Paríži: Prechádza sa s holým zadkom!

Speváčku Lady Gaga zima akosi netrápi Zobraziť galériu (15)
Speváčku Lady Gaga zima akosi netrápi

PARÍŽ – Imidž je pre ňu viac ako zdravie! Extravagantná speváčka Lady Gaga (24) musí byť poriadne horkokrvná. Inak by si len sotva vyšla v takej zime bez nohavíc s v podstate nahými nohami aj zadkom. Brr, len pohľad na ňu vyvoláva zimomriavky!

Čo tam po zime, hlavne, že to má štýl! To je zrejme heslo, ktoré razí Lady Gaga v posledných dňoch. Speváčka si, tak ako mnoho ďalších ľudí, nedobrovoľne predĺžila pobyt vo Francúzsku pre zlé počasie. A to, čo blondínka predviedla, ani Parížania určite často nevidia!

Zatiaľ čo „normálni“ ľudia sa chúlia v kabátoch a šáloch, Gaga opäť ukázala svoju postavičku. Namiesto nohavíc si obliekla len sieťované pančuchy, ktoré dávali iba malý priestor predstavivosti. Fanúšikovia tak mohli obdivovať Gagin biely zadok. Svojím outfitom zaujala aj pred pár dňami – vtedy síce mala kabát, jej výstrih však odhaľoval poriadnu časť poprsia. Jej pľúca asi z toho studeného vzduchu veľkú radosť nemali!

Speváčka síce do Paríža zavítala v rámci svojho turné, koncert však musela zrušiť. Pre snehové búrky meškal autobus Lady Gagy a kamióny, ktoré viezli celé vybavenie na šou, vôbec nemohli pokračovať v ceste. Speváčka bola poriadne nasrdená a na svoju Twitter stránku napísala: „Všetkých mojich 28 vozidiel na Monsterball bolo zadržaných francúzskou vládou. Dvaja z mojich zamestnancov boli zatknutí za to, že sa snažili dostať do Paríža, aby sme mohli vystupovať. Som rozčúlená a zničená, nie je to fér k mojim fanúšikom ani ku mne.“ Koncerty v Paríži zrejme Gage nie sú súdené, ten minulý totiž zas odvolala kvôli štrajku. Neboj sa, Gaga, raz sa to snáď podarí!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu