Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šokujúce FOTO: Nahá Mojsejová! Čo na to Nora?

Fotomontáž Nory Mojsejovej na titulnej stránke českého týždenníka. Zobraziť galériu (2)
Fotomontáž Nory Mojsejovej na titulnej stránke českého týždenníka.

BRATISLAVA/PRAHA – To sa len tak nevidí! Košická podnikateľka Nora Mojsejová (52) pózuje iba v Evinom rúchu na titulnej strane českého týždenníku. Na fotografii si prsia zakrýva rukami, po stranách sedia dvaja chlpatí psi.

Český týždenník Reflex sa dnes dostáva na stánky s číslom, ktoré na svojej titulnej strane zobrazuje fotomontáž nahej Nory Mojsejovej. Tá síce poskytla magazínu rozhovor, no o obnaženom zachytení svojej osoby nemala najmenšie tušenie. „Nevedela som to,“ povedala rozhorčene košická podnikateľka.

Hoci ide iba o prácu šikovných grafikov, Nora celú vec zrejme nenechá len tak. Ako sme sa od nej dozvedeli, vydavateľstvo pravdepodobne poženie pred súd. „A keď neuspejem na súde, tak tomu grafikovi rovno zaj.bem cez pysky,“ vyjadrila sa pre topky Mojsejová.

Prestížny publicistický týždenník je v Čechách známy tým, že na svojich titulných stránkach zverejňuje kontroverzné fotomontáže. V minulosti si napríklad podali bývalého predsedu ČSSD Jiřího Paroubka. Toho tiež „vyzliekli“ a zvečnili spolu s manželkou Petrou. Veľkou kauzou u našich západných susedov bolo tiež nedávne zverejnenie politika Davida Ratha s typickými „hitlerovskými“ fúzami. V oboch spomínaných prípadoch aktéri vydavateľstvo zažalovali. Súdny proces však nevyhrali. Uvidíme, či uspeje Nora.

Kto sa stará o vizáž Nory Mojsejovej? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu