Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Petraník zo SuperStar vykonával malú potrebu priamo na detskom ihrisku

Jakub Petraník Zobraziť galériu (4)
Jakub Petraník

PREŠOV - Stiahne nohavice, odhalí zadok a ciká. Bývalá hviezda druhej série Slovensko hľadá SuperStar Jakub Petraník (17) bol pred pár dňami prichytený pri tom, ako za bieleho dňa vykonal malú potrebu na jednom z prešovských sídlisk. Bez ostychu a rovno na detskom ihrisku! „Zájsť na toalety mu bolo v tú chvíľu zrejme zaťažko!“ sťažuje sa obyvateľka z vedľajšieho bloku. Alebo už táto mladá spevácka hviezda ani nevie, čo sa patrí?

Jakub Petraník sa často zdržiava na jednom z prešovských sídlisk. Sedí na lavičke, fajčí a rozmýšľa. Alebo sa rozpráva s kamarátkou. „Vysedáva tam s ňou veľmi často,“ hovorí pani, ktorá na sídlisku, kde sa mladý spevák zdržuje, býva. A tak sa stalo aj pred niekoľkými dňami. Kubo sedel na lavičke ako obyčajne, fajčil obľúbenú cigaretu, ale v tom sa na chvíľu od svojej spoločníčky vzdialil. Namieril si to rovno do kríkov, stiahol nohavice a cikal. Bez ostychu a bez akýchkoľvek zábran ukázal všetkým naokolo svoj obnažený zadok. A nebolo to hocikde, ale priamo na detskom ihrisku. Zrejme si myslel, že ho nikto nevidí, lenže ono to bolo presne naopak. Týmto gestom akoby napodobňoval kolegu z prvej série Slovensko hľadá SuperStar Roba Miklu. Veď ani jemu vyzliekanie nerobilo žiadny problém. A na to, ako Petraník vykonával malú potrebu, sa musia obyvatelia tamojších blokov vraj pozerať. A zdá sa, že sa im to ani trochu nepáči.

„Asi mu bolo zaťažko zájsť na toaletu,“ rozčuľuje sa nájomníčka. Kubo má však na vec iný názor. „Ale veď to robí 98 percent mužov,“ bráni sa bývalý najmladší člen fi- nálovej jedenástky. „Myslím si, že som tým neporušil žiadne morálne zásady,“ dušuje sa. Ako sám tvrdí, v ten moment si len potreboval „odskočiť“ a toaleta bola príliš ďaleko. A práve vtedy mal mladý Kubo smolu, pretože bol prichytený priamo pri čine! Možno si myslel, že skončením speváckej megašou Slovensko hľadá SuperStar si môže robiť, čo chce a kde sa mu zapáči. Zrejme však nie, ľudia si ho očividne stále všímajú a pre niektorých je dokonca tŕňom v oku. A hlavne v Prešove, keďže sám odtiaľ pochádza. Možno si to však teraz konečne zoberie k srdcu a bude sa správať slušne. A nabudúce sa k tej toalete radšej prejde...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu