Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vondráčkovej manžel: Helena na Novej scéne definitívne skončila!

Takto sa Vondráčková, podľa slov jej manžela, už neobjaví. Zobraziť galériu (7)
Takto sa Vondráčková, podľa slov jej manžela, už neobjaví.

BRATISLAVA - Kauza divadla Nová scéna a agentúty MM zastupujúcej českú speváčku Helenu Vondráčkovú naberá na obrátkach! Muzikál Hello, Dolly!, v ktorom spevácka legenda našich západných susedov Helena Vondráčková (59) hrá svoju životnú rolu, bude pokračovať bez nej! Manžel speváčky a zároveň jej manažér Martin Michal (46) prezradil, že spevácka diva sa na Novej scéne pod vedením riaditeľky Vandy Hrycovej (28) v septembri neobjaví!

„Pokiaľ tam bude to vedenie, ktoré je teraz, šanca sa rovná nule,“ šokoval svojím vyhlásením Martin Michal. Spor medzi pohnevanými stranami sa podľa jeho slov posunul do osobnej roviny a česká legenda nemá záujem v spolupráci pokračovať. „Vanda ten spor preniesla do osobnej roviny a začala nás klamlivo napádať, tak s ňou spolupracovať nebudeme,“ rezolútne zamietol šancu na Vondráčkovej návrat na bratislavské pódiá.

Čo bude s muzikálom? „Hello, Dolly! pokračuje v septembri ďalej, no v prípade, že Martin Michal bude pokračovať v tomto štýle komunikácie a nepustí Helenu hrať, tak budeme nútení nájsť si za ňu náhradu,“ povedala riaditeľka divadla Nová scéna Vanda Hrycová. Konkrétne mená, kto by mal nahradiť českú spevácku legendu, prezradiť odmietla: „Riešime to, je však predčasné kohokoľvek menovať.“

Trestné oznámenia a žaloby, ktoré podali obidve strany, ležia na súde a celá kauza je v štádiu riešenia. Či sa však podarí celý spor úspešne vyriešiť a Vondráčková si v septembri navlečie kostým Dolly Leviovej, a opäť si zahrá svoju životnú úlohu, je nateraz otázne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu