Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Slovenka Naďa z kofoly prezradila: Nakrúcalo sa v Malajzii

Dominika prezradila, že sa pri nakrúcaní reklamy trochu hanbila.
Dominika prezradila, že sa pri nakrúcaní reklamy trochu hanbila.

BANSKÁ BYSTRICA - „Pozri, Naďa... Tučková!“ znie denne z populárnej televíznej reklamy. I keď to vyzerá, že pôvabná brunetka z reklamy na kofolu postáva na nudistickej pláži pri jednom z juhočeských rybníkov, v skutočnosti sa pozerá na chlapca „oblečeného“ len do pollitráka s malinovkou o tisíce kilometrov ďalej. Český denník Blesk vypátral, že reklamný spot sa nakrúcal až v slnečnej Malajzii.

Pre slovenskú modelku Dominiku Homolovú (21), ktorá v reklame hrá Naďu Tučkovú, znamenalo nakrúcanie štyri dni veľmi štedro zaplatenej práce. „Za tých pár dní práce som si zarobila niekoľko desiatok tisíc korún. V Malajzii nakrúcali preto, že v Čechách práve vládla krutá zima,“ prezradila Dominika, alias Naďa, ktorá žije v Banskej Bystrici a ako modelka a tvár pre reklamné spoty sa živí od pätnástich rokov. „V podstate len čakám, až mi niekto z agentúry zavolá a dá mi ponuku. Niekedy mám napríklad štyri kšefty za mesiac a potom mesiac voľno. Rozhodne sa na finančnú stránku nemôžem sťažovať,“ prezrádza sympatická tmavovláska, ktorá pred dvomi rokmi zmaturovala na banskobystrickom gymnáziu a počas svojej šesťročnej modelingovej kariéry sa niekoľkokrát pozrela do Japonska, Ázie či Ameriky. Nedávno dokonca nakrúcala reklamu spolu s modelkou Andreou Verešovou.

„Predtým som pracovala hlavne v Ázii, tam som bola počas roka aj niekoľko mesiacov. Najhoršie to bolo pre môjho priateľa, našťastie je tolerantný. To je veľmi dôležité,“ hovorí Dominika s úsmevom na tvári. A podľa jej slov je jej vzťah s bohatým Slovákom založený predovšetkým na dôvere a tolerancii. Inak by sa to zrejme ani nedalo! Veď práve v Malajzii sa v reklamnom spote nahotou nešetrilo. Genitálie jedného z mladých pánov totiž zakrýval iba pohár plný kofoly. „Trochu som sa hanbila, chlapci však nie, pretože obaja študujú v Čechách herectvo, a tak sú na podobné scény zvyknutí,“ dodáva s úsmevom Dominika Homolová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu