Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Habera nedodržal slovo! Zatajil, koľko zhrabol za Hostel

Habera má dôvod na radosť, Američania mu zaplatili.
Habera má dôvod na radosť, Američania mu zaplatili.

BRATISLAVA - Na konto Paľa Haberu (43) i členov skupiny Team pribudla pekná kôpka dolárov! Spevákovi sa podarilo získať odškodnenie od americkej filmovej spoločnosti Sony Pictures, ktorá vyrobila horor Hostel. Práve v ňom zaznel úryvok z ich pesničky Držím ti miesto. A Američania vtedy zabudli zaplatiť.

Líder Teamu to vraj chcel najprv nechať tak. „Nikdy sa mi nechcelo ísť do nejakých sporov,“ povedal včera. Speváka však rozhnevalo vyhlásenie režiséra Eliho Rotha, ktorý zdôraznil: „Habera dostal dobre zaplatené. Myslím, že sa chce len zviditeľniť. Dostal veľa peňazí, ale asi nie dosť.“ Paľo nelenil a najal si právnikov. Zastupoval ho Martin Valko, manžel slovenskej plaveckej šampiónky Martiny Moravcovej. A v spore uspel! S Američanmi sa dohodol na mimosúdnom vyrovnaní. Museli priznať chybu a zaplatiť. Koľko teda Habera zinkasoval? „Sumu vám nemôžem povedať,“ zahmlieval spevák, hoci viackrát sľúbil, že verejnosť sa presnú cifru určite dozvie. „Ale sme veľmi spokojní,“ prízvukoval.

Pred Haberom sa kajal aj samotný režisér Roth. Spevák prečítal časť listu, v ktorom sa mu ospravedlnil. „Píšem ti tento list, aby som ti vyjadril ľútosť nad mojimi odpoveďami na určité otázky novinárov... Nemal som žiadnu potuchu o tom, že ste nedostali zaplatené... Ospravedlňujem sa za hanbu, ktorú moje výroky spôsobili tebe a Teamu. Určite som to tak nemyslel.“ V morbídnom horore, v ktorom bolo Slovensko vykreslené ako zaostalá krajina, zazneli skladby aj iných slovenských kapiel. „My máme svoj vlastný život,“ odvetil Habera na otázku, či bojoval aj za práva kolegov (napr. Mekyho Žbirku). „Som si istý, že po tomto sa ozve aj on,“ prorokoval spevák. Okrem peňazí za Hostel zdvihla Teamu náladu ďalšia udalosť. Včera členovia kapely prevzali od spoločnosti Universal zlatú a platinovú platňu za Best Of Paľo Habera a Team.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu