Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kiefer Sutherland je nadšený, že je starým otcom

Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland

LOS ANGELES - Úspešný hollywoodsky herec Kiefer Sutherland je šťastím bez seba, pretože je starým otcom, napriek tomu, že má len 39 rokov. Má vnuka Hamisha, ktorý sa narodil minulý rok.

"Oženil som sa v devätnástich," vysvetľuje Kiefer. "Žena, ktorú som si vzal - Camelia (Kathová) - mala osemročnú dcérku, ktorej otec zomrel, keď mala tri roky. Takže som ju vychovával ja. Teraz má 29, pred dvoma rokmi sa vydala a o deväť mesiacov neskôr priviedla na svet syna." Aj keď všetky rodiny sú novým prírastkom nadšené, má to jeden háčik, a tým je meno Hamish. "Je to škótske meno," hovorí herec britského pôvodu. "Škótskej vetve našej rodiny sa to meno veľmi páči, portorickej nie," vysvetľuje.

Kiefer Sutherland sa dostal do širokého povedomia divákov hlavne postavou agenta Jacka Bauera v populárnom seriáli 24 hodín. Za rolu získal v roku 2002 Zlatý glóbus a v nasledujúcich dvoch rokoch bol nominovaný dvakrát. Syn slávneho herca Donalda Sutherlanda je známy tiež z mnohých filmov, ako napríklad Mladé pušky, Stratení chlapci, Traja mušketieri, Hráči so smrťou alebo Telefónna búdka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu