Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Ďalšia krásna Slovenka boduje v Čechách

Vďaka Rafťákom sa z Andrey Kerestéšovej možno čoskoro stane nový sexidol. Zobraziť galériu (3)
Vďaka Rafťákom sa z Andrey Kerestéšovej možno čoskoro stane nový sexidol.

BRATISLAVA - Nový český film Rafťáci mal vo štvrtok slávnostnú slovenskú premiéru a podľa reakcií divákov má šancu stať sa komédiou roka. A zdá sa, že po Zuzane Norisovej, Daniele Šinkorovej a Alene Antalovej objavili českí filmári ďalšiu Slovenku, ktorá sa možno čoskoro stane filmovou hviezdou. Jednu z hlavných úloh v Rafťákoch totiž stvárnila východniarka Andrea Kerestéšová (22).

Režisér Karel Janák objavil Andreu v jednej televíznej reklame. Kamerové skúšky neskôr len potvrdili, že vhodnejšiu kandidátku na vodácku vílu, ktorá pletie mužom hlavy, si vybrať nemohol. „Minulé leto som mala stráviť v Amerike, no cestu som zrušila kvôli filmu,“ hovorí Andrea. Tento krok však oľutovala vo chvíli, keď sa dozvedela, že v Rafťákoch ju čaká nahá scéna. Bez váhania sa rozhodla z filmu odísť! „Nechcela som sa takto prezentovať. Podľa mňa tam tie nahé prsia nemuseli byť. A keďže sa to nedalo inak riešiť, odišla som,“ hovorí ešte dnes trochu rozhorčene. Filmári za ňu okamžite hľadali náhradu, no nepodarilo sa im to. A tak sa opäť ozvali slovenskej kráske a sľúbili jej, že prsia za ňu bude ukazovať dablérka.

Andrea však potrebovala ešte jednu náhradníčku. „Zo dňa na deň som mala rozprávať po česky. Bol to dosť veľký problém, pretože som nemala žiadneho učiteľa, a tak som bola nadabovaná,“ priznáva herečka. V Rafťákoch sa do nej zaľúbia hneď tri z hlavných postáv, a ani realita nemá ďaleko od filmu. Muži môžu totiž na Andrei oči nechať. „Ja to neriešim,“ vykrúca sa najprv, no potom z nej vyletí: „Dnes sú chlapi takí, že balia každú babu, ktorá dobre vyzerá, má prsia, zadok, peknú tvár. A ja nechcem byť len jednou z nich. Chcem na sebe pracovať, aby som bola dobrá aj v niečom inom, a nielen aby som dobre vyzerala.“

V súčasnosti však aj tak majú všetci záujemcovia smolu - Andrea je totiž šťastne zadaná. Práve jej priateľ Miro pomohol zorganizovať výstavu Andreiných fotografií z nakrúcania Rafťákov, ktorá zdobí priestor pred kinami v Auparku. „Mala som maličký foťák, ktorým som si chcela počas nakrúcania robiť fotky na pamiatku. Bolo to však veľmi ťažké, pretože sme na pľac nemohli nosiť žiadne veci. Myslela som si však, že by bolo zaujímavé ukázať ľuďom, ako naozaj prebiehajú práce na filme. Aj ja som si myslela, že budeme obklopení luxusom, no realita bola dosť krutá...“ Napriek tomu si však Andrea filmovanie poriadne užila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu