Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Stále nemá dosť: Deviaty manžel a k tomu o 32 rokov mladší!

Pat a Mark sa plánujú zobrať na budúci rok Zobraziť galériu (9)
Pat a Mark sa plánujú zobrať na budúci rok

LONDÝN - V zdraví i v chorobe, v bohatstve i v chudobe - tieto dôverne známe formulky už určite Pat Higginsová (56) zo severného Anglicka pozná odpredu aj odzadu. Najbližšie sa ich totiž chystá vysloviť pred svojím "vyvoleným" s poradovým číslom deväť!

Jej nastávajúci je navyše o vyše tri desiatky rokov mladší! Pat má však so "zajačikmi" bohaté skúsenosti; všetci jej doterajší manželia boli mladší ako ona.

S Markom Sandersonom (24), ktorý študuje sociológiu a sociálnu politiku, sa zasnúbila minulý rok v septembri. Napriek tomu, že Mark jej dlhosiahlu históriu neúspešných manželstiev dobre pozná, bol to práve on, kto prišiel s nápadom ich zväzok oficiálne spečatiť. Mladíkova rodina ale z jeho vzťahu vôbec nemá radosť a snaží sa Marka od úmyslu odhovoriť. Pat však svoju lásku bráni a tvrdí, že toto manželstvo bude už jej posledné.

"Ľudia ma volajú požieračkou mužov a čiernou vdovou. Je to hlúposť, nie som predátorka, chcem byť jednoducho šťastná," vysvetľuje. "Nerobím nič zlé ani nelegálne, nikoho som nezabila. Moja rodina ma plne podporuje, hoci Markova už taká nadšená nie je," obhajuje sa Pat.

Vydajachtivá žena o sebe povedala, že je večná optimistka, a že do každého manželstva išla s myšlienkou, že to bude navždy. "Som si istá, že tentokrát to už vyjde. Možno si niektorí myslia, že je Mark pre mňa príliš mladý, ale láska podľa mňa nie je ohraničená vekom."

Pat sa prvýkrát vydávala ako 20-ročná, zväzok však vydržal len tri roky. Ten zatiaľ posledný prišiel v roku 2007. Na záver teda len dodajme, že jej želáme veľa šťastia, aj keď na základe nelichotivých štatistík si dovolíme tvrdiť, že to asi nebude stačiť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu