Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V Bratislave to bude vrieť: Brazílsky karneval v centre!

Ipanema Zobraziť galériu (5)
Ipanema

BRATISLAVA - Tanečná skupina Ipanema Show Do Brasil, ktorú tvorí šesť profesionálnych tanečníc a jeden tanečník, ukáže Slovensku, ako vyzerá originálny brazílsky karneval. Skupina sa dnes večer predstaví v bratislavskom hoteli Albrecht.

Do Bratislavy dorazila v stredu a priamo v centre mesta pred Slovenským národným divadlom svojou šou prekvapila ľudí. Ipanema Show Do Brasil sa predstaví 21. októbra aj v Žiline, 23. októbra v Spišskej Novej Vsi a 24. októbra v Nitre.

Vždy deň vopred bude možné v jednotlivých mestách vidieť špeciálnu kolónu tvorenú dvoma otvorenými autami typu Coupé a jednou limuzínou, z ktorej bude brazílska karnevalová skupina pozývať na svoju tanečnú šou. VIP hostia môžu po skončení vystúpenia nastúpiť do limuzíny. Na okružnej jazde mestom im budú robiť spoločnosť brazílske krásky a svalnatí tanečníci.

Formácia Ipanema Show Do Brasil, pomenovaná podľa známej brazílskej pláže, vznikla v roku 1990. Dôležitou súčasťou jej vystúpení sú kostýmy. Počas jednej šou na Slovensku ich použije viac ako 20.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu