Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Sen skutočnosťou - Frederik Kalbermatten príde na Slovensko!

Frederik Kalbermatten príde na Slovensko Zobraziť galériu (5)
Frederik Kalbermatten príde na Slovensko

Frederik Kalbermatten, jeden z najlepších snowboardistov sveta prijal pozvanie na akciu Snowboard Fest Party!

Frederika budete môcť stretnúť, zabaviť sa s ním a hlavne vidieť hrať ako Dja na druhom pokračovaní akcie Snowboard Fest Party, ktorá sa uskutoční 16. septembra v NuSpirit Clube na Šafárikovom námestí v Bratislave. Slovensko tak prvý krát vo svojej histórii privíta snowboardistu svetového formátu a Snowboard Fest vám prináša jedinečnú možnosť byť pri tom!

Frederik Kalbermatten je obrovská hviezda vo svetovom snowboardingu. Stačí len spomenúť pár z fantastických úspechov tohto mladého Švajčiara, rodáka zo Saas Fee. Frederik účinkuje v tých najlepších videách ako Draw the Line ,Paradox , The B Movie a nakrúca s najrenomovanejšími filmovými spoločnosťami ako Absinthe Films alebo Standard Films. Zrejme málo kto z vás vedel, že Fredrik okrem jazdenia na snowboarde je aj DJ! Jeho sety sú plné dubstepu, hip hopu, drum&basu, funku a reggae. Okrem snowboardingu a diingu sa Frederik spolu so svojím najbližším priateľom Nicolasom Mullerom venujú ich vlastnej fashion značke Arcus.

 

Čo je Snowboard Fest party?

Po jubilejnom desiatom ročníku Sony Ericsson Snowborad Festu sme sa rozhodli v priebehu roka 2010 pripraviť niekoľko Snowboard Fest parties. Sériou týchto hudobných akcií sa chceme poďakovať všetkým fanúšikom snb festu za priazeň a podporu, ktorú nám vyjadrujú svojou prítomnosťou na samotnej akcii.

Hlavnou myšlienkou tohto projektu je predstaviť DJov alebo hudobné kapely, ktoré sú zároveň späté so snowboardingom, či už ako aktívni snowboardisti alebo ľudia úzko spätí so snowboardovou scénou. Celým večerom vás bude sprevádzať okrem hudobnej produkcie aj premietanie tých najlepších záberov počas desiatich rokov snb festu a mnoho ďalších snowboardových a skate videí z celého sveta.

Zároveň v týchto dňoch sa začali prípravy na jedenásty ročník najväčšej Snowboardovej akcie na Slovensku – Sony Ericsson Snowboard Fest. Dátum akcie je stanovený na už zvyčajný dátum 19.2.2011.

 

Názov akcie: Snowboard Fest party

Dátum akcie: 16.09.2010 štvrtok

Miesto: NuSpirit Club, Šafárikovo nám.

Line Up: DJ Frederik Kalbermatten + DJ Junior

Začiatok: 21:00

Vstup: 5€

Viac info na: www.snowboardfest.skwww.nuspirit.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu