Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Životný štýl menom Daniela Kralevich

Životný štýl menom Daniela Kralevich Zobraziť galériu (3)
Životný štýl menom Daniela Kralevich

Keby mal životný štýl svoje vlastné meno, určite by sa volal Daniela Kralevich. Nekonvenčná, nadčasová a aristokraticky dokonalá. Aj taká je tvorba odevov a doplnkov dizajnérky Daniely Kralevich, ktorá svoju luxusnú kolekciu rovnomennej značky uviedla na trh v roku 2007.“ Doplnky, ktoré obliekajú“! - výstižné a hlavné motto celej tvorby týchto jedinečných kúskov.

Exkluzívne odevy, ale aj celokožené výrobky s certifikátmi sú vždy ručne vyrobenými originálmi podľa jednotlivých dizajnových kresieb. Dokonalé materiály, progresívne strihy, ako aj neprekonateľný dizajn, sú zárukou toho, že každá dáma i pán budú iní a dokonalí. Zároveň budú mať istotu , že sú držiteľmi doplnku, alebo odevu z dielne Kralevich, ktorá vždy vyjde pre svet len v limitovanej edícii.

Dizajn výrobkov podporuje aj fakt, že pri každej kolekcii je kladený veľký dôraz na kvalitné spracovanie z rôznych drahých materiálov, akými sú napr. raje morské, morské hady, kobry, pytóny, pštrosy, krokodily, či morské ryby. Extravagancia spojená s dekoráciami ručného vyšívania na rôzne druhy koží, či osádzanie swarovski kamienkov, alebo podľa želania vzácnych kameňov, sú zárukou ojedinelej individuality.

Obuv ako aj odevy, sú vyrábané a rozdelené na sezóny. Od sandál, večerných topánok, lodičiek až po čižmy. Kralevich je známa svojou „only high heel“ tvorbou, čiže jedine na vysokom podpätku.

Momentálne sa táto progresívna značka pohybuje rýchlosťou pavúka, ktorého charakteristickú črtu je možné pozorovať aj v logu DK couture a momentálne smeruje do piatich krajin Európy. Vždy pôjde len o jedno vybrané miesto v danej krajine. Budeme radi, keď si ho vyberiete práve vy a spolu s nami vstúpite do sveta, v ktorom vďaka progresivite predbiehame zajtrajšky.

Módna značka sa nachádza na Slovensku v predajni Chic collection v City Gate, Nám SNP 19, Bratislava.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu