Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Muž kúpil sklad, ktorý 12 rokov nikto nepoužíval: Keď vošiel dnu, takmer onemel! Hrôzostrašný nález

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SEATTLE – V roku 1992 si George Gennai kúpil skladovaciu jednotku neďaleko Seattlu v USA s úmyslom nájsť skryté poklady. Namiesto toho našiel telá vyvraždenej rodiny.

George Gennai očakával, že vo vnútri nájde hromadu nechcených vecí, no čudoval sa, prečo ju počas dlhých 12 rokov ešte nikto neotvoril. Nakoniec sa rozhodol pozrieť dnu, otvoril zámok a zdvihol dvere. Keď vošiel dovnútra, všimol si, že obsah jednotky je zakrytý ťažkým plastom. Spolu s trojmetrovou vrstvou starého oblečenia začal Gennai cítiť príšerný zápach. Pri neustálom hľadaní stôp nešťastník objavil veľké vrece na odpadky, ktoré obsahovalo ľudskú lebku. Samozrejme, okamžite zalarmoval políciu.

Muž kúpil sklad, ktorý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Lekárskemu tímu sa nakoniec podarilo identifikovať telá 36-ročnej Barbary Benderovej a jej dvoch synov, ktorí boli nezvestní 12 rokov. Dozvedeli sa, že obete boli usmrtené údermi do hlavy. V skrinke polícia našla aj sekeru s vlasmi a krvou. Barbara deň pred zmiznutím podala žiadosť o rozvod a naposledy ju videli, ako nakladá veci do dodávky. Policajné vyšetrovanie sa okamžite zameralo na jej manžela Marka. Bol to on, kto si skrinku prenajal, hoci to polícia zistila až po tom, čo za ňu prestala platiť jeho druhá manželka, informuje britský denník Mirror.

Mark bol zatknutý, nakoniec sa k vraždám priznal a dostal tri doživotné tresty za tri vraždy prvého stupňa. Bol odsúdený na 80 rokov. „Bol som vo Vietname, toto som už videl,“ povedal Gennai na margo miesta činu. Správa o Barbarinom náleze poskytla určitú útechu jej matke, ktorá 12 rokov nevedela, čo sa s ňou stalo a či je živá alebo mŕtva. Myslela si, že jej dcéra možno vstúpila do programu na ochranu svedkov a nemohla sa s nimi skontaktovať. Barbarina matka Bette Jonesová povedala: „Čakala som na jej správu tak dlho. Som rada, že už aspoň viem, čo sa jej stalo.“ Barbarin bratranec Mangen dodal, že teraz ju môžu aspoň v pokoji pochovať.

Viac o téme: VraždaSkladGeorge GennaiBarbara Bender
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu