Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muž chcel viac sexu, prinútil preto svoju manželku schudnúť: Reakcia ľudí ho šokovala, toto nečakal!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN – Muž rozpútal na sociálnej sieti búrlivú debatu po tom, čo prezradil, že svoju manželku prinútil schudnúť, aby mohol mať častejšie sex. Vysvetlil, že libido jeho manželky je závislé od jej hmotnosti. Keď začala priberať, výrazne jej klesla chuť na intímne chvíľky.

Nemenovaný muž na Reddite prezradil, že svoju manželku prinútil zhodiť kilá navyše bez toho, aby si všimla, čo na ňu chystá. „Moja žena a ja sme mali často sex, ale postupom času jej libido jednoducho zomrelo. Zhodou okolností sa to stalo, keď trochu pribrala. O priberanie som sa naozaj nestaral, stále vyzerala roztomilo, trochu bacuľato,“ uviedol v príspevku. Chcel však viac sexu a dopočul sa o tom, že libido je čiastočne spojené s fyzickým a duševným zdravím človeka. Začal preto v malom – dával svojej manželke diétne nápoje a navrhoval rande, pri ktorých obaja veľa kráčali.

Muž chcel viac sexu,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

„Pomaly sa tieto veci sčítavali a ona výrazne schudla. Stále viac a viac som ju chválil (čo som vždy aj tak robil) a zdalo sa, že ju to inšpirovalo k tomu, aby schudla na základe vlastnej iniciatívy. Nakoniec som začal vidieť nielen návrat jej libida, ale aj túžbu vrátiť sa na vysokú školu a podobne,“ uviedol ďalej. Priznal však, že si nie je istý, či bolo vhodné takto nenápadne prinútiť svoju manželku schudnúť. „Možno som blázon, že som ju oklamal z takého dôvodu, ale čo už. Som rád, že sa veci nevrátia do normálu, ale budú dokonca lepšie ako predtým. Jej fyzické a duševné zdravie nebolo takéto dobré už celé veky,“ dodal.

Jedna z používateliek Redditu v komentári napísala: „V žiadnom prípade si nevšimla rozdiel v chuti medzi bežnou a diétnou sódou. Možno vás oklamala, aby ste naplánovali ďalšie rande a viac ju chválili.“ Iný používateľ uviedol: „Možno sa jej libido vrátilo, pretože ste ju vzali na rande a viac ju chválili.“ Tretí dodal: „Nie je to zavádzanie, je to starostlivosť. V skutočnosti len potrebovala byť viac milovaná a oceňovaná vami.“

Viac o téme: SexManželstvoChudnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu