Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž ignoroval nariadenia hotela a s nafukovačkou vošiel do bazéna: Hrôzostrašné VIDEO, veď mohol umrieť!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ČÍNA – Predstavte si, že idete na relaxačný výlet, no ocitnete sa v nebezpečnej situácii. Presne to sa stalo mužovi v dnes už virálnom videu, ktorý sa rozhodol okúpať v hotelovom bazéne. Ignoroval však nariadenia hotela, kvôli čomu takmer prišiel o život.

Nemenovaný muž ignoroval nariadenia hotela a v noci sa vkradol do nekonečného bazéna. Jeho zámerom bolo relaxovať na nafukovačke, no v dôsledku neopatrnosti takmer prišiel o život. Keď vyskočil na nafukovačku, nečakane sa posunula bližšie ku okraju bazéna. Muž si rýchlo uvedomil, že niečo nie je v poriadku a katastrofe sa mu podarilo uniknúť iba o vlások. Rýchlo z nafukovačky zoskočil a schmatol ju práve včas, kým stihla spadnúť z vysokej budovy. Video z hrôzostrašného incidentu sa dostalo aj na Instagram, kde sa stalo takmer okamžite virálnym.

„Muž povedal, že vonkajší okraj bazéna bol široký len asi jeden meter a že by nebol schopný zabrzdiť jeho ani nafukovačku, ak by cezeň preletel. Zamestnanci hotela uviedli, že pri bazéne sú plavčíci, ale zariadenia sú pre návštevníkov po 21:00 zatvorené,“ informuje popis videa. Viacerí komentujúci sa zhodli na tom, že muž si zjavne neuvedomil nebezpečenstvo situácie.

„Tieto bazény nie sú pre plávajúce predmety,“ upozornil jeden z komentujúcich, čím narážal na to, že mnohé nekonečné budovy sa nachádzajú na vrchole vysokých budov. Keďže bazény nemajú vysoké okraje, nafukovačka by cez ne mohla ľahko preletieť, ako sa to takmer stalo na videu. „95 percent nekonečných bazénov má pod sebou ďalší bazén, ktorý siaha až za okraj,“ poznamenal iný komentujúci.

Muž ignoroval nariadenia hotela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Podobný incident sa turistke na Bali stal osudným. 35-ročná Američanka na dovolenke s priateľom spadla z okraja nekonečného bazéna. Očití svedkovia uviedli, že sa pokúsila prejsť po strane bazéna, ktorá nebola určená na lezenie, aj napriek varovaniam a prekážkam blokujúcim prístup. Spadla približne 15 metrov do jazierka pod bazénom, informuje portál The Bali Sun. Incident neskôr potvrdila polícia v Ubude.

Viac o téme: NafukovačkaHotelNekonečný bazén
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu