Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bývalý policajný šéf nenahlásil krádež manželkinej kreditnej karty: Keď zistíte prečo, pôjdete do kolien!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN – Osemdesiatjedenročný bývalý britský policajný šéf sa priznal Snemovni lordov, že nenahlásil ukradnutú kreditnú kartu svojej manželky zo skutočne bizarného dôvodu. Prítomní sa najprv začali smiať, no rýchlo si uvedomili vážnosť situácie.

V spoločnosti stále vládne mýtus o tom, že ženy míňajú pomerne viac ako muži. Môže to súvisieť s tým, že častejšie nakupujú potraviny či iné domáce potreby. Niektorým mužom však prekáža, že ich polovičky nechávajú v obchodoch väčšie sumy peňazí. Príkladom je aj Lord Mackenzie z Framwellgate, bývalý britský policajný šéf.

V Snemovni lordov totiž priznal, že počas jednej z manželkiných ciest do Londýna jej zlodej ukradol kreditnú kartu. Namiesto toho, aby zločin nahlásil, však Lord Mackenzie mlčal. „Sledoval som pohyby na účte a musím povedať, že som to nenahlásil polícii, pretože zlodej míňal menej ako ona,“ povedal, informuje britský denník Daily Mail. Prítomní následne vybuchli do smiechu.

Jeho kolegovia si však rýchlo uvedomili, že to myslí vážne. Na situáciu rýchlo reagovala ministerka financií, barónka Vereová z Norbitonu, ktorá Lordovi Mackenziemu odpovedala: „Myslím, že aj za týchto okolností by sa mali takéto záležitosti vždy hlásiť polícii.“

Viac o téme: Kreditná kartaSnemovňa lordovKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu