Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pracovníčky horúcej linky prehovorili o niektorých z mužských telefonátov: Nechcú sex, chcú... To je sila!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN – Mnohí predpokladajú, že ľudia, ktorí volajú na horúcu linku, majú na mysli iba jednu vec. Pravdou však je, že nie všetci sa na túto linku obracajú kvôli sexuálnej túžbe. Dve pracovníčky prezradili, čo všetko zažili počas telefonátov.

Sexuálne pracovníčky Roxxy Clarková a Levi, ktoré pracujú na horúcej telefónnej linke, pre britský denník Daily Star prezradili, že sa na nich obracajú aj osamelí klienti. Tí nechcú ukojiť svoju sexuálnu túžbu, chcú len počuť ďalší hlas na druhej strane linky. Často im tiež volajú ľudia, ktorí prekonali stratu člena rodiny alebo ich trápi ťažká choroba. Nárast takýchto telefonátov pozorujú najmä počas významných dní v roku, ako je Deň matiek.

„Na Deň matiek mi volali chlapi, ktorí stratili mamu, a môže byť dosť srdcervúce počúvať ich smútok. Snažím sa, aby sa trochu usmievali. Pomáhame volajúcim prekonať všetky druhy zlých situácií v ich živote a vždy sme tu, aby sme ich priateľsky vypočuli,“ povedala Levi. „Mala som veľa volajúcich, ktorí stratili svojich blízkych alebo mali problémy v práci, a vždy sa snažím byť niekým, s kým sa môžu porozprávať,“ dodala.

Niekedy môže byť podľa jej slov rozhovor s neznámym človekom užitočnejší ako s niekým blízkym, pretože ľudia sú obvykle otvorenejší a úprimnejší voči niekomu, koho nepoznajú. „Jeden z mojich volajúcich mal rakovinu a vždy mi ďakuje, že som sa s ním rozprávala počas jeho cesty,“ prezradila ďalej Levi. Jej 38-ročná kolegyňa Roxxy sa vie vžiť do traumy, ktorou prechádzajú niektorí volajúci.

Ona sama odišla z domu vo veku 13 rokov po nepeknom detstve a okrem malej dcérky nemá vlastnú rodinu. „Pamätám si, ako som jeden rok pracovala na Deň matiek a zavolal mi chlap, ktorý práve stratil mamu. Bolo to smutné a dlho sme sa rozprávali o rodine a rozprávala som mu, ako som vyrastala bez mamy. V podstate som ho utešovala,“ uviedla Roxxy. Tiež si spomína na jedného muža, ktorý prišiel o svoju partnerku, a tak sa z neho stal slobodný otec. „Bolo to naozaj smutné,“ uzavrela Roxxy.

Viac o téme: Horúca linkaDeň matiekSexuálne pracovníčky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu