Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dokážte, že máte lepší zrak ako väčšina ľudí: Nájdete vo VIDEU ukrytú korytnačku?

(Zdroj: X/gardenstatetortoise)

USA – Sociálne siete sú plné optických ilúzií a hlavolamov. Aktuálne sú populárne najmä videá, ktorých autori vyzývajú ostatných, aby v nich našli ukrytých domácich miláčikov. Príkladom sú aj zábery na TikToku, ktoré úplne pobláznili používateľov.

Používateľ TikToku známy ako @gardenstatetortoise získal viac ako 397 000 sledovateľov zdieľaním dobrodružných videí. Okrem toho sa netají tým, že miluje zvieratá. Nedávno ostatných podrobil neľahkej skúške – nájsť maličkú korytnačku ukrytú vo videu. Na záberoch vidno trávnatú plochu s plotom. Čo ale na prvý pohľad nevidieť, je maličká korytnačka. Podarí sa vám ju spozorovať?

„Hľadanie mláďat korytnačiek na dvore cez leto!“ uviedol používateľ sociálnej siete v popise videa. Na záberoch opakovane zakričal: „Pozrite sa na toto.“ Popritom kráčal trávnatou plochou a približoval sa ku korytnačke. Ak ste ju ešte nenašli, poradíme vám: Korytnačka má sivú škrupinu s farebnými škvrnami. Okamžite si ju všimnete, keď ju používateľ sociálnej siete chytí do ruky a odhalí miesto, na ktorom celý čas stála.

Video sa páčilo takmer 71 000 divákom. Stovky ľudí sa pridali do sekcie komentárov a priznali, že by si korytnačku na dvore nevšimli. „Sakra, ja by som ju zašliapol alebo pokosil,“ napísal jeden z komentujúcich. „Ako ste ju, do pekla, vôbec našli,“ uviedol ďalší. „Táto korytnačka je maličká,“ poznamenal tretí používateľ sociálnej siete.

Viac o téme: KorytnačkaOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu