Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kanibal uzavrel zmluvu s diablom: Na smrť ubil dôchodcu a vyrezal jeho srdce! Potom ho... Preboha!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KUYURGAZINSKY – Ruská polícia zadržala podozrivého satanistického kanibala, ktorý zjedol srdce dôchodcu po tom, čo ho dobil na smrť. Štyridsaťsedemročný Erkinžon Abdurakhmanov mal v úmysle vyliečiť si vlastné srdcové problémy po uzavretí paktu s diablom, povedal polícii.

Podľa správ Abdurakhmanov navštívil 65-ročného dôchodcu v okrese Kuyurgazinsky v ruskom regióne Baškirsko a trikrát ho udrel sekerou. Bývalý ruský branec potom vyrezal mužovo srdce a zjedol ho, kým čakal na autobusovej zastávke. Nezjedené pozostatky odovzdal žene, ktorá tiež čakala na autobus, a požiadal ju, aby ich pochovala, informuje britský denník Daily Mail.

Následne odišiel do obchodu, kde ukradol alkohol. Zamestnanci obchodu zavolali políciu, ktorá ho zadržala. Abdurakhmanov policajtom povedal, že diabol mu prikázal zabiť muža. Vraj s diablom dokonca uzavrel dohodu, že ak muža zabije, obeť pôjde do neba a ak zje jeho srdce, vylieči tým svoje vlastné zdravotné problémy so srdcom.

V prípade Abdurakhmanova, ktorý sa priznal k rituálnej vražde, sa začalo trestné stíhanie. „Satanista“ pracuje ako staviteľ, dodali noviny Komsomolskaja pravda. Matka zadržaného povedala, že si všimla, že sa jeho správanie nedávno zmenilo. Zároveň dodala, že sa hanbí nosiť rovnaké meno ako jej syn.

Viac o téme: KanibalDôchodcaVraždaSatanistaRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu