Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Teror najžiarlivejšej ženy na svete: Detektor lží na dennom poriadku, manželovi zakázala aj TIETO programy!

(Zdroj: Profimedia)

LEICESTERSHIRE – Debbi Woodová je známa ako najžiarlivejšia žena na svete. V televíznej relácii prezradila, svojho manželka dokonca nútila podstupovať testy na detektore lží. Za jej bizarné správanie pravdepodobne môže nezvyčajný syndróm.

V epizóde relácie This Morning vysielanej na televíznej stanici ITV v roku 2013 Debbi Woodová a jej manžel Steve z britského Leicestershiru porozprávali o svojom vzťahu. Vo videu Debbi, ktorá bola v minulosti dvakrát vydatá a odvtedy ju prezývajú najžiarlivejšia žena sveta, priznáva, že skutočne nútila svojho manželka podstupovať testy na detektore lži. Navrhol jej to sám Steve, ktorý povedal, že neurobil nič zlé a pokojne takýto test podstúpi. Čo však Debbi viedlo k takémuto radikálnemu kroku? Na začiatku vzťahu žili ďaleko od seba a sami nevedeli, či oficiálne tvoria pár. Práve v tomto období sa Steve stretával s inou ženou.

Aj keď neskôr potvrdili svoj vzťah, Debbi bola na Steva kvôli jeho známosti naštvaná. Hnev rýchlo vystriedala extrémna forma žiarlivosti, čo viedlo k tomu, že Debbi prinútila Steva podstúpiť testy na detektore lži zakaždým, keď sa vrátil domov. Okrem toho mu bežne kontrolovala jeho bankové a telefónne záznamy. „Keď máte dobrého muža, nenecháte ho ujsť, však?“ vysvetlila Debbi. V ďalšom rozhovore pre This Morning v nasledujúcom roku Steve prezradil, že už absolvuje test na detektore lží iba občas.

Debbi však Steva drží skutočne nakrátko. Rozhoduje napríklad aj o tom, čo môže pozerať v televízii. Debbi pre britský denník Daily Mail v roku 2015 povedala: „Jednu noc sa v televízii objavila reklama na dámsky holiaci strojček a ja som pocítila paniku, keď som si pomyslela, že Steve pozeral na modelku. Jediná vec, ktorá mi prinavrátila pokoj, bol zákaz sledovať akékoľvek programy, v ktorých sú ženy.“ Vysvetlila, že chápe mužov, ktorí obdivujú niekoho krásneho, pretože všetky ženy majú vnútornú krásu a vonkajšiu krásu, ale má problém, keď muži začnú sexuálne fantazírovať o inej žene.

Existuje však zjavné vysvetlenie, prečo Debbi pociťuje voči partnerovi takú silnú žiarlivosť. Okrem toho, že mala predchádzajúce traumatické vzťahy, Debbi odhalila, že jej diagnostikovali takzvaný Othellov syndróm. Ide o psychotickú poruchu charakterizovanú klamom nevery alebo žiarlivosti. Často sa vyskytuje v súvislosti s medicínskymi, psychiatrickými alebo neurologickými poruchami, uvádza National Library of Medicine. A hoci to môže byť pre Steva aj Debbi zložité, Steve uviedol: „Keď sa o tom nehádame, náš vzťah je úplne úžasný. Rozosmievam ju tak, ako sa ešte nikdy nesmiala. Rozosmieva ma tak, ako som sa ešte nikdy nesmial.“

Viac o téme: ManželstvoŽiarlivosťDebbi WoodSteve WoodOthellov syndrómDetektor lží
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu