Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dráma na palube lietadla: Opitý pasažier hlavou zaútočil na člena personálu, šialené VIDEO! To muselo bolieť

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/fl360aero)

ISLAMABAD – Na Instagram sa dostalo šokujúce video, v ktorom jeden z cestujúcich na palube lietadla spoločnosti Emirates hlavou zaútočil na člena palubného personálu. Ten agresívneho muža okamžite spacifikoval a pripútal k sedadlu. Celý incident sledovali vydesení spolucestujúci.

Muž, ktorý v nedeľu večer cestoval v biznis triede lietadla spoločnosti Emirates zo Spojených arabských emirátov (SAE) do pakistanského Islamabadu, bol údajne opitý a agresívny. Palubný sprievodca na palube letu EK614 sa ho preto snažil zadržať. Vo videu je však vidieť, ako cestujúci hlavou zaútočil na jedného z mužských členov personálu, ktorý násilného cestujúceho spacifikoval. Na záberoch je vidno aj letušku, ktorá pribehla s núdzovým zväzkom, ktorým člen personálu zviazal cestujúceho.

Muža pripútali na sedadle, kým Boeing 777 v pondelok 26. februára okolo 1:20 miestneho času nepristál v Islamabade. Do lietadla potom nastúpila pakistanská letisková polícia, aby ho zatkla. Spolucestujúci uviedli, že ich besnenie vydesilo a vyhýbali sa prechádzaniu okolo agresívneho cestujúceho v obavách, že by ich mohol napadnúť. „Ten opitý chlapík bol mimoriadne násilný. Palubný personál Emirates ho spútal, ale myslím si, že pakistanské úrady ho pustili, keďže mal dobré konexie,“ uviedol jeden zo spolucestujúcich, informuje britský denník Daily Mail.

Alkohol je v Pakistane zakázaný pre moslimských obyvateľov, čo vedie k nadmernému pitiu pri návšteve liberálnejších susedných krajín. Spojené arabské emiráty sú relatívne prísnou islamskou krajinou, no v posledných rokoch sa stali tolerantnejšími, keďže sa stali obľúbenou turistickou destináciou a leteckým uzlom. Alkoholické nápoje sú však k dispozícii v odletovom salóniku na medzinárodnom letisku v Dubaji a v baroch a reštauráciách po celom meste.

Dráma na palube lietadla:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Hovorca leteckej spoločnosti potvrdil, že k incidentu došlo na palube letu EK614. „Bezpečnosť našich cestujúcich a posádky je mimoriadne dôležitá a spoločnosť Emirates sa snaží zabezpečiť, aby nikdy nebola ohrozená. Emirates v súčasnosti spolupracuje s úradmi a k prípadu sa nemôže ďalej vyjadrovať,“ dodal hovorca.

Viac o téme: LietadloLetEmiratesOpitý pasažier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu