Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Desivá FOTO z tragickej dopravnej nehody: Keď to uvidíte, stuhne vám krv v žilách

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MEXIKO – Hrôzostrašné fotografie po tragickej autonehode obleteli sociálne siete. Zdá sa, že za telefónnym stĺpom sa ukrýva tajomná postava, ktorá pripomína nadpozemskú entitu. Viacero miestnych uviedlo, že na mieste činu videli ducha.

Na mieste dopravnej nehody, pri ktorej prišiel o život mladý muž, sa objavil desivý duch. V stredu 24. januára v skorých ranných hodinách vodič narazil autom do stĺpa. Šokovaní miestni obyvatelia v Mexiko City zavolali záchrannú službu. Keď na miesto dorazili záchranári, v havarovanom vozidle našli dvoch mužov.

24-ročného muža vyhlásili za mŕtveho. Podľahol zraneniam hlavy. Druhého, 23-ročného muža, previezli do nemocnice s vážnym poranením hlavy, informuje denník The Sun. Podľa neoverených svedeckých výpovedí bol prvý z mužov vodič a druhý spolujazdec. Čo však ľudí zarazilo ešte viac, bola tajomná postava ukrývajúca sa za neďalekým stĺpom.

Viacero miestnych potvrdilo, že v blízkosti miesta činu videli ducha. Zdá sa, že strašidelná postava je od hlavy po päty oblečená v čiernom mundúre. Na fotografii vidno bledú tvár s desivo otvorenými ústami. Niektorí túto nadpozemskú entitu prirovnali k vrahovi z populárnej hororovej franšízy Vreskot.

Viac o téme: DuchDopravná nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu