Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Horor počas behu v lese: Pozrite, čo na bežkyňu číhalo medzi stromami!

(Zdroj: Getty Images)

OAHU - Bežkyňa na dlhé trate si spomenula na incident z roku 2019, kedy počas pretekov na Havaji narazila na niečo strašidelné. Po prezretí fotografií si všimla záhadnú postavu v lese, ktorá sa z ničoho nič objavila blízko nej. Podľa miestnej legendy ide o ducha havajského bojovníka.

Kay Borleisová sa zúčastnila 160-kilometrových súťažných pretekov HURT v Honolulu Mauka na ostrove Oahu v Tichom oceáne. V priebehu vyčerpávajúcej súťaže absolvujú športovci päťkrát približne 32-kilometrový okruh. Borleisová cestovala na ostrov s kamarátkou Cassey, ktorá odbehla dve kolá a fotila, keď jej kamarátka bežala po trati. Keď však odštartovala svoje štvrté kolo, zanietená športovkyňa, ktorá tvrdila, že nikdy v živote nevypadla z pretekov, sa začala sťažovať na ostrú bolesť v nohe a chcela to vzdať.

Napriek povzbudeniu od Cassey sa Kay nakoniec rozhodla skončiť. Dvojica sa potom vrátila na svoje Airbnb, kde Cassey začala skúmať fotografie, ktoré urobila, aby ich mohla poslať rodine a priateľom. Až vtedy si všimla, že na niektorých záberoch vidno niečo veľmi strašidelné. Počas samotných pretekov vraj nič nezbadali, ale snímky jasne ukazujú desivého tvora, ktorý číha v dažďovom pralese v blízkosti miesta konania pretekov. "Živé" fotografie dokonca zaznamenali, že sa záhadná postava pohybuje.

Kamarátky sa neskôr dozvedeli o miestnej legende, podľa ktorej sa duchovia havajských bojovníkov nazývaní "noční pochodujúci" potulujú po lesoch v blízkosti miesta pretekov a každého, kto ich zbadá, čaká násilný koniec.

Bežkyne sa preto na Reddite spýtali ostatných na názor. "Nikdy sme pri nás nikoho nevideli a popri chodníku neboli žiadne sochy. Moja kamarátka spravila dve ‚živé‘ fotky a vidíte, ako sa pohybuje smerom k nám," napísala Kay. Ostatní užívatelia boli rovnako zmätení. "Toto je tá najstrašidelnejšia vec, akú som kedy videl," napísal jeden. Ďalší sa pripojil: "Videli ste tú živú fotografiu? Tá vec je priehľadná a prichádza zdanlivo odnikiaľ. Dokonca ani to najjednoduchšie vysvetlenie sa v skutočnosti nezdá vôbec logické." 

Viac o téme: DuchBehPralesBežkyňaParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu