Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Striptér (55) odhalil pikantné detaily o svojej kariére: Tanec na pohrebe, ale aj pre ruskú mafiu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: X/MailOnline)

WIGAN - Mužský striptér, ktorý sa vyzlieka už 38 rokov, odhalil všetko o svojej kariére vrátane vystúpenia na pohrebe pre 250 ľudí. Vystúpenie jeho skupiny si dokonca objednali prostitútky s napojením na ruskú mafiu.

Mike Stratton z anglického Wiganu so striptízom začal v roku 1986. Počas svojej kariéry tancoval aj na ženskom pohrebe a dokonca si ho raz objednala ruská mafia. Päťdesiatpäťročný muž, ktorý vedie vlastnú striptérsku agentúru, nemá v pláne spomaliť, pretože stále o jeho služby vraj majú záujem davy ľudí. "Adrenalínu hovorím droga mladosti. Keby ste ma stretli a rozprávali sa so mnou, nemysleli by ste si, že mám 55 rokov. V mojej hlave mám stále 25 a urobím všetko pre to, aby som to odtancoval," povedal Stratton. 

Stratton mal 18 rokov, keď sa hneď po škole dal na striptíz. Na konci 80. rokov pôsobil deväť mesiacov ako organizátor večierkov na Ibize, potom sa vrátil do Veľkej Británie a pripojil sa k skupine Dreamboys v Londýne. Koncom 90. rokov založil svoju vlastnú skupinu s názvom The X-men.

Spomenul si na jeden konkrétny incident v južnom Walese, kde ho jedna z fanúšičiek pohrýzla do zadku. "Raz som tam stál a fotil sa a zrazu som pocítil v zadku šialenú bolesť. Otočil som sa a na kolenách kľačalo dievča. Uhryzlo ma do zadku. Musel som ísť na tetanovku." Vo svojom najbizarnejšom predstavení otec troch detí, ktorého sólové umelecké meno je The Hustler, so svojou skupinou predviedol v roku 2006 striptíz vedľa ženskej rakvy. Ich vystúpenie sledovalo 250 ohromených smútiacich divákov. Po miernom potlesku tanečníci v tichosti odišli domov. "Ľudia plakali a hovorili, aká to bola úžasná osoba. Zaznela hudba a my sme museli podísť k truhle. Boli sme dvaja na oboch stranách a zatancovali sme. Ľudia sa na nás len zdesene pozerali."

Mikeovu skupinu si príležitostne najímajú aj ľudia z podsvetia. V roku 1996 vystupovali pred prostitútkami, ktoré pracovali pre ruskú mafiu v Petrohrade. "Bolo to trochu divné, ale v poriadku. Ukázalo sa, že všetky dievčatá pracovali pre mafiu. Boli sme tam ako pochúťka. Keď sme sa vrátili, povedali sme agentovi, že nás nechal pracovať pre mafiu bez toho, aby sme o tom vedeli," zaspomínal si Stratton. Okrem striptízu sa venuje aj hraniu v televíznych reláciách a momentálne pracuje na spomienkovej knihe o svojom živote mužského striptéra.

Viac o téme: PohrebMafiaStriptérStriptíz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu