Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ľudí vydesili FOTO záhadného tvora: Niečo takéto by ste v lese stretnúť nechceli!

(Zdroj: Instagram/bigfootevidence)

MICHIGAN - Ľudia, ktorí veria v existenciu Bigfoota, sa domnievajú, že nasledujúci záber zachytáva túto nepolapiteľnú šelmu. Vidno na ňom, ako údajne vykúka spoza stromu. Napriek tomu, že ide o starší príspevok, na sociálnej sieti rozpútal bujarú diskusiu.

Fotografia údajného Bigfoota sa v posledných dňoch opäť objavila na sociálnych sieťach. Pôvodne ju zdieľala stránka na Instagrame "bigfootevidence". V príspevku sú štyri rovnaké fotky, pričom každá z nich je v rôznej miere zväčšená. V strede je možné vidieť čiernu hmotu, ktorá vykúka spoza stromu. V komentári sa píše, že snímka vznikla na Hornom polostrove Michiganu, zalesnenej oblasti hraničiacej s Veľkými kanadskými jazerami.

"Jarrod Evilsizor zachytil niečo, čo naňho pokukovalo na Hornom polostrove. Jarrod bežne cestuje po týchto oblastiach a neustále nakrúca. Zhromaždil už niekoľko presvedčivých dôkazov. Ak sa pozriete pozorne, môžete rozoznať jeho obočie," informuje príspevok. Jeho autor dodal, že po rozhovore s Jarrodom si je istý, že záber je autentický.

Niektorí ľudia sú presvedčení o tom, že Jarrod narazil na skutočného Bigfoota. "Wau, obzerá sa po strome," napísal jeden komentujúci. Členovia skupiny Bigfoot Believers na Facebooku si ale myslia niečo iné. "Verte, že ste našli peň v jeho prirodzenom prostredí," poznamenala jedna osoba. "Áno, vyzerá to ako súčasť toho stromu. Možno nabudúce, ľudia," pridal sa niekto ďalší.

Viac o téme: StromBigfootLesMýtické stvorenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu