Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

V obchodoch prepukol nákupný ošiaľ: Ľudia stáli v rade od tretej ráno... naozaj čakali na TOTO?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

Na internete sa objavili šokujúce videá dokumentujúce správanie ľudí, ktorí sa snažili uchmatnúť si limitovanú edíciu pohára Stanley. Tieto vákuované nádoby s viečkom a slamkou momentálne nie sú dostupné ani v e-shopoch.

Obľúbený pohár, ktorý sa predáva pod názvom Stanley, sa dostal na pulty obchodov v limitovanej edícii a spôsobil hotový ošiaľ. Dôkazom sú videá z americkej predajne Target, do ktorej sa 31. decembra vrútil dav ľudí. Niektorí z nich dokonca stáli v rade od tretej ráno, len aby si mohli kúpiť vytúžený kúsok. 

Poháre sa tešia veľkej obľube vďaka elegantnému dizajnu. Podľa internetovej stránky spoločnosti Target je pohár Flowstate Quencher Tumbler dodávaný v dvoch odtieňoch ružovej a červenej farby a stojí 45 dolárov (41 eur). TikTokerka Jazmin Hernanzedová zdieľala video dokumentujúce nákupný ošiaľ s komentárom: "Nechávajú sa ušliapať pre valentínsky pohár Target Stanley." 

Ďalší príspevok od Victorie Robinovej zachytáva podobné chaotické scény, kde do bitky o poháre matky zapájajú aj svoje deti a posielajú ich nejaké uchmatnúť.  

V súvislosti s pohármi bolo na internete zverejnené video istej ženy, ktorej zhorelo auto. Veľmi ju prekvapilo, keď našla v zničenom obhorenom interiéri nepoškodený pohár Stanley. Žeby aj toto podnietilo jeho predaj?  

@danimarielettering Thirsty after you catch on fire? @Stanley 1913 is like no problem i gotchu #fyp #carfire #accident #stanleycup ♬ original sound - Danielle
Viac o téme: PohárNákupný ošiaľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu