Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráska (26) odhalila taktiku, vďaka ktorej sa s vami muži budú chcieť oženiť: Stačí povedať túto vetu!

(Zdroj: TikTok/marinainmiami)

MIAMI - Žena, ktorá by sa rada vydala a usadila, bojovala s nezáujmom mužov o manželstvo. Po zhliadnutí dokumentu Pamely Andersonovej však našla spôsob, ako to zmeniť. Vo videu zverejnenom na TikToku odhalila taktiku, ktorá podľa slov mnohých komentujúcich žien naozaj funguje.

Dvadsaťšesťročná Marina Neumanová z Miami hľadá lásku a chce sa vydať. Rýchlo však zistila, že jej záujem o svadbu odrádza potenciálnych nápadníkov. Našťastie ale vraj našla spôsob, ako prinútiť mužov, aby s ňou nadviazali dlhodobý vzťah. Trik začala používať po zhliadnutí dokumentu americkej herečky Pamely Andersonovej od Netflixu s názvom "Pamela: Príbeh lásky". Cieľom je, že mužovi poviete, že o svadbu nemáte záujem, čo ho prinúti robiť všetko pre to, aby zmenil váš názor. Podľa Neumanovej tento trik výborne funguje.

@marinainmiami It’s still a no from me dawg- but i need a case study done on this and shut up rings #shutupring #dating #relationship ♬ original sound - Marina Neuman

"V dokumente Pamela povedala, že ak chcete, aby si vás niekto vzal, povedzte mu, že si ho nikdy nezoberiete a o šesť mesiacov sa vydáte," uviedla Neumanová. Za posledné dva mesiace bola podľa vlastných slov na niekoľkých stretnutiach, ktoré však vôbec nedopadli dobre. Začala preto mužom hovoriť, že sú síce pekní a dobre sa s nimi zabavila, ale v tejto chvíli hľadá niekoho, s kým by sa zosobášila a usadila a nemá pocit, že oni chcú to isté. "Odmietnutie robí niečo s ich mozgom," poznamenala Marina s tým, že sa vďaka tomu muži snažili viac, aby ju získali. 

Užívatelia zostali ohromení. "Vždy som vedela, že nechcem manželstvo ani deti. Vždy som to chlapom hovorila. Už päťkrát ma niekto požiadal o ruku," uviedla jedna z komentujúcich, pričom potvrdila, že taktika Neumanovej naozaj funguje. "Urobila som to, o šesť mesiacov sa vydávam," pridala sa ďalšia. 

Viac o téme: SvadbaManželstvoRandeTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu