Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žena si dala potetovať pery, ten výsledok nechcete vidieť: Vyzerám ako monštrum!

(Zdroj: TikTok/whitneyleavitt)

NEW YORK - Žena zašla do tetovacieho štúdia, kde si nechala potetovať pery. Chcela tak dosiahnuť ich krásne červenkasté zafarbenie. Ako ale dokazujú zábery, finálny výsledok nedopadol tak, ako očakávala. Na TikToku sa podelila o reakciu manžela, ktorý sa nedržal smiechu.

Whitney Leavittová na TikToku zdieľala video s vytetovanými perami, ktoré získalo viac ako sedem miliónov zhliadnutí. Vo videu vidno, ako Leavittová podstúpila procedúru sčervenania pier, pri ktorej sú pery nafarbené želanou farbou, vďaka ktorej sú pery výraznejšie. TikTokera však netušila, že čoskoro v zrkadle objaví hotovú katastrofu, ktorá má ďaleko od normálne vyzerajúcich pier.

@whitneyleavitt

It’s giving Jeff Fungus from Monsters Inc. hahahahahahha

♬ original sound - Whitney Leavitt

Leavittová sa prirovnala k postave Jeffa Fungusa z komédie Pixar z roku 2001 Príšerky s.r.o. Všetko nabralo spád, keď sa prišla ukázať svojmu manželovi. Ten neveriacky pozeral na manželku, zdesene cúvol a prirovnal ju k bábike Bratz. Popritom je zrejmé, že má chuť sa smiať. To isté urobila aj Leavittová, ktorá pri sledovaní manželovej reakcie vybuchla do smiechu.

V tom momente ju manžel uistil, že vyzerá krásne a dodal: „Som si istý, že opuch do mesiaca ustane.“ Potom k nej pristúpil, akoby ju chcel pobozkať, načo mu manželka povedala, že 48 hodín sa nemôže bozkávať. „Nechcel by som,“ zamračil sa jej manžel. Našťastie Leavittovej obrovské pery nie sú trvalé. V ďalšom videu uverejnenom o týždeň neskôr bolo vidieť TikTokerku s normálnymi proporciami pier.

@whitneyleavitt

Everyone meet our elf, Dusty Christmas. 🧝🏽🎄🎅🏼🤶🏼♥️

♬ original sound - Whitney Leavitt

Ako dokazujú odborníci, sčervenanie pier môže spôsobiť, že pery budú prvý týždeň opuchnuté a podráždené, uviedol Cosmopolitan. Vo všeobecnosti je ale nepravdepodobné, že nastane dlhodobé poškodenie pier. Používatelia sociálnej siete boli týmto postupom ohromení, pričom jedna z komentujúcich vyhlásila: „Čo najskôr zruším svoj termín“. Druhá uviedla: „Toto ma vyliečilo z toho, že som niekedy chcela výplň pier.“

Viac o téme: TetovaniePery
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu