Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trpká SPOVEĎ ženy, ktorá dovolila manželovi spávať s inou: Netušila, že sa to skončí takto

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Neznáma žena požiadala ostatných užívateľov o radu po tom, ako sa jej polyamorný vzťah s manželom vyvinul úplne inak, ako čakala. Teraz sa cíti ako tretie koleso na voze a dúfa, že ešte dokáže zachrániť svoje manželstvo.

Zúfalá žena sa obrátila na Reddit s pikantným problémom. Keď medzi seba s manželom pozvali tretiu osobu, skončilo sa to pre ňu katastrofou. Vo svojom príspevku píše, že vydatá je štrnásť rokov a že má dve deti vo veku tri a sedem rokov. Pred zhruba tromi rokmi sa ale jej muž začal nudiť a žene navrhol, aby mali polyamorný vzťah. Síce s nevôľou, no nakoniec súhlasila, a tak v manželstve privítali 25-ročnú Harper. Nebola pre nich úplnou neznámou, ide totiž o kamarátku mužovej sestry. 

Trpká SPOVEĎ ženy, ktorá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

"Milujem Harper. Je super sladká, deti ju milujú, chodíme spolu na výlety, nákupy. Ale môj manžel ju očividne preferuje. Keď sa dozvie nejakú zlú správu, ona je prvou, ktorej napíše. Ona je prvou, s ktorou sa vždy zvíta po príchode domov, chodia spolu raz do týždňa na rande," píše 34-ročná užívateľka, ktorá sa kvôli tomu cíti na vedľajšej koľaji. Keď so svojimi pocitmi konfrontovala manžela, ten jej odpovedal, že medzi ním a Harper pociťuje viac intimity a že ju vníma ako svojho najlepšieho priateľa. Žena podľa vlastných slov s Harper nemá žiadny problém, len chce, aby ju manžel potreboval a vnímal tak, ako predtým. "Chcem, aby ja som bola jeho obľúbenkyňou," dodala. 

Trpká SPOVEĎ ženy, ktorá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Mnohí užívatelia si myslia, že je úplne jasné, že muž jednoduchu Harper miluje viac. "Je do nej zamilovaný. Ty si sa stala už len pestúnkou vašich detí a slúžkou. Maj trochu viac sebarešpektu a požiadaj o rozvod," napísala jedna osoba. "Toto už viac nie je polyamorný vzťah, na ktorý si pristúpila, Harper sa stala jeho skutočnou partnerkou. Už tam viac nie je pre teba miesto, pretože tvoj manžel ťa už nevníma ako svoju životnú a romantickú partnerku. Odíď od neho," uvádza sa v ďalšom komentári. 

Viac o téme: ManželstvoRozvod Nevera Polyamorný vzťah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu