Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na pohľad šťastná a nevinná FOTO krásky vyvolala u ľudí strach: Všimli ste si to na nej aj vy?

(Zdroj: Instagram/anna_paull)

SYDNEY - Austrálska influencerka Anna Paulová nedávno zverejnila na svojom Instagrame fotku, na ktorej vyzerá spokojne a šťastne. Jej fanúšikovia si ale na nej všimli niečo, čo ich veľmi znepokojilo.

Dvadsaťštyriročná Anna pred pár dňami zdieľala fotografiu v bielych bikinách, na ktorej si vysmiata užíva pohodu na pláži. Mnohí užívatelia si ale hneď všimli, že radikálne schudla. "Je až šialené, koľko si zhodila kilogramov. Dúfam, že si v poriadku," poznamenala jedna osoba. 

Teraz influencerka odhalila, čo stojí za jej premenou. Je to rozchod s jej dlhoročným priateľom Glenom Thomsonom, ktorý ju absolútne zdrvil. "Trik spočíva v rozchode. Prosím, vyhnite sa tomu za každú cenu," uviedla s tým, že posledné týždne bola vo veľkom strese a málo jedla. Na rozchode sa dohodli vzájomne, no napriek tomu, že už netvoria pár, vraj spolu stále dobre vychádzajú. "Stále sa máme veľmi radi, jednoducho sa to stalo," doplnila Paulová. 

Na margo rozchodu sa vyjadril aj Thomson, keď na Instagrame napísal: "Viem, že asi budú mnohí z toho šokovaní, ale vôbec na seba nemáme ťažké srdce a vždy budeme mať jeden pre druhého priestor v našich srdciach." 

Viac o téme: ChudnutieRozchodInfluencerkaAnna Paul
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu