Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Poslíček pizze zažil pikantný šok: Keď zbadal, kto mu otvoril dvere... ten sa musel červenať!

(Zdroj: Getty Images)

FLORIDA - Dve modelky z Floridy si objednali donášku pizze. Poslíček, ktorý ju doručil, však ani vo sne nečakal, aký pohľad sa mu naskytne pri dverách. Ženy mu otvorili bez podprsenky, na sebe mali prehodené len ľahké biele úplety. Jedna z nich zdieľala zábery na Instagrame, kde mnohí priznali, že poslíčkovi závidia.

Modelky Louisa Khovanskiová a Francia Jamesová nedávno dostali chuť na pizzu a objednali si ju. Poslíček vtedy ani len netušil, čo ho čaká za zatvorenými dverami. Dôvodom bolo oblečenie, ktoré mali na sebe ženy pri preberaní jedla na sebe. Boli to len nohavičky a ľahký úple. Louisa zdieľala zábery dvojice na Instagrame, kde rozpútali búrlivú diskusiu.

Modelka z Ukrajiny už predtým povedala, že ju zaplavujú ponuky od mužov na sobáš, keďže v štáte, odkiaľ pochádza, stále zúri vojna. Ona však o manželstvo nemá záujem. Momentálne ju najviac baví pózovanie s bývalou modelkou Playboya Franciou, čo oceňujú najmä ich mužskí fanúšikovia. 

"Ako bývalý poslíček pizze som poznal adresy, kde dámy otvárali dvere sporo odeté. Vy dve ste to posunuli na nový level," napísal jeden užívateľ. Iný uviedol, že by im pizzu nabudúce rád doručil on. 

Viac o téme: PizzaKuriér
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu